Stiri

13 jucatori trimite Juventus la loturile nationale

antrenament

Cu o saptamana inaintea noului sezon, sezon ce va fi deschis duminica de Supercupa Italiei, Juventus, campioana in exercitu a Italiei trimite la loturile nationale pentru partidele amicale un numar de 13 jucatori. Totalul jucatorilor aflati in lotul campioanei este de 25. In aceasta situatie Antonio Conte se vede astfel nevoit ca in saptamana premergatoare Supercupei sa trimita jumatate din jucatori la actiunile amicale ale nationalelor.

Acestea sunt convocarile:

Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Marchisio si Pirlo (Italia vs Argentina)
Lichtsteiner (Elevetia vs Brazilia)
Llorente (Spania vs Brazilia)
Vucinic (Belarus vs Muntenegru)
Caceres (Japonia vs Uruguay)
Asamoah (Turcia vs Ghana)
Isla si Vidal (Chile vs Iraq)

Partidele amicale se vor disputa miercuri, urmand apoi ca dupa finalul meciurilor amicale a doua zi jucatorii sa se alature cochipierilor ramasi in Italia la Roma.

3 Comments

  • Ca de obicei, orice amical si orice partida a nationalei ne omoara jucatorii. M-am saturat de amicalurile si “Confederatiile” Italiei pana peste cap! Ce rahat inechitabil! Federatia ne omoara jucatorii pe unde ii prind cu arbitrii si in ceea ce ei numesc justitie si noi ii trimitem sa ii omoare si la lot. Apoi tot noi ne luam suturile. Ce convenabil pentru unii si cat de complicat pentru altii. Asta da “colaborare”!

  • in vara asta, “pregatirea” unei jumatati de lot, s-a facut pe unde vrei si unde nu vrei, cred ca Conte i-a antrenat pe facebook intre doua meciuri si o deplasare…Tare imi e teama ca o sa ne “adunam” abia dupa vreo cateva etape bune, sper sa nu fie prea tarziu, ca oricum deja sunt obositi nu de antrenamente ci de…drumuri !!!

  • am avut si vom avea… mai multi jucatori la loturi decat erau in teren sau pe banca, la un meci. O treaba buna, de identitate. ar fi ca la Formula 1: pe langa imnul national sa se intoneze si cel al constructorului.