Stiri DOC

JUVENTUS ESTI TU! Inscriere Juventus Club Doc Gemina: sustine-ti echipa, implineste-ti visele!

IUBESTI JUVENTUS FC, STIM ASTA! Esti un fan devotat, urmaresti meciurile LIVE, traiesti fiecare confruntare la intensitate maxima. Sarbatoresti la fiecare victorie si suferi cu prilejul unei infrangeri, e firesc. Vrei sa fii mai mult decat atat? UN SUPORTER OFICIAL al lui Juventus? O inima mandra ce bate intr-o imbatibila LEGIUNE bianconera? DA, E POSIBIL! Bucura-te de o experienta unica intr-o comunitate autentica de “juventini hardcore”, fa parte din istoria lui Juventus, FA DIFERENTA! Si mai presus de toate… bucura-te de Juventus LA TINE ACASA… pe Allianz Stadium din Torino! Senzatia este covarsitoare, te asiguram. Am fost acolo an de an sa ne sustinem favoritii.

Ce trebuie sa faci? Sa ni te alaturi, suntem mereu in cautare de noi prieteni si suporteri autentici. Aici e casa ta, TU esti Juventus. Iar in RomaniaJUVENTUS SUNTEM NOI! Inscrie-te in Juventus Club Doc Gemina si aventura vietii tale de suporter va incepe. Avem 5 ani la activ si o multime de povesti de impartasit! VINO ALATURI DE NOI!

Perioada pentru inscrierea in DOC Gemina este 12 Aprilie –  1 August 2017. Va reamintim ca pentru fiecare 20 de membri inscrisi Gemina va acorda prin tragere la sorti un tricou original de joc sezonul 2017-2018 Juventus FC.

 • Ce avantaje am ca membru DOC?
 1. Acces in grupul de Facebook exclusivist pentru membrii DOC
 2. Deplasari la meciurile lui Juventus: Asistenta in achizitionarea biletelor pentru meciul dorit, informatii utile despre cazare si transport.
 3. Prioritate pentru bilete de meci la pretul stabilit de Juventus (in limita disponibila)
 4. Card de membru + cadourile oferite anual de CCJCD
 5. Posibilitatea exclusiva de a participa la “Terzo Tempo DOC” dupa meciurile pe Juventus Stadium
 6. Posibilitatea exclusiva de a participa la “Walk About” inaintea meciurilor pe Juventus Stadium
 7. Promotii exclusive de la partenerii oficiali ai lui Juventus
 8. Posibilitatea cunoasterii unora dintre cei mai inflacarati si implicati fani ai lui Juventus in Romania
 • Cum devin membru DOC?
 1. Platesti cotizatia anuala de 135 RON -> procedura de plata aici.
 2. Completezi formularul de inscriere -> aici pana la data de 1 August 2017.
 • Vreau sa merg la un meci de-al lui Juventus. Ce fac ca sa obtin bilete ca membru DOC?
 1. Se urmareste anuntul privind punerea in vanzare a biletelor pe grupul de Facebook DOC Gemina si casuta de e-mail declarata in momentul inscrierii. IMPORTANT! Pentru o sansa cat mai mare, cererea de bilete trebuie facuta preferabil in ziua in care se anunta punerea in vanzare a biletelor pentru membrii DOC! Pentru a va asigura ca e-mailurile primite de la noi ajung acolo unde trebuie va rugam sa le marcati ca NOT SPAM.
 2. – Se completeaza formularul aici. IMPORTANT! Adresele de email introduse trebuie sa fie valide deoarece biletele la meci vor fi trimise prin email!
 3. – Se face plata catre Asociatia Club DOC Gemina urmarind pasii de aici.
 4. – Se asteapta biletele electronice pe e-mail si se printeaza pentru meci. ATENTIE! Nu pot solicita bilete decat persoanele inscrise in Gemina. Pentru a va asigura ca puteti intra pe stadion va rugam sa aveti la dumnevoastra suplimentar fata de bilete si cartea de identitate sau pasaportul.
 • Vreau materiale promotionale Juventus Club DOC Gemina. De unde le iau?
 1. Mail catre contact@juventus-torino.ro sau doc@juventus-torino.ro

Si inainte de toate NU UITA! Intreaba-te ce poti face TU pentru echipa,club si doc, iar abia apoi ce poate face echipa pentru tine.

Suntem mereu in cautare de persoane cu diferite abilitati si cu timp liber suficient pentru a ne ajuta sa dezvoltam aceasta comunitate si devenim cu adevarat o familie.

Orice persoana (membru doc sau nu) isi poate oferi sprijinul printr-un mesaj pe pagina de facebook sau pe adresele de email contact@juventus-torino.ro sau doc@juventus-torino.ro

 

TE ASTEPTAM CU DRAG, JUVENTINULE!