Tacchinardi: „Nu va mai exista un alt caz PERUGIA”

tacchinardi-wallpaper

După victoria împotriva lui Parma, de ieri dupa-amiaza, Roma este la -8 de Juventus, și cu 7 runde de sfârșitul campionatului, istoria acestui campionat nu a fost încă scrisă. În lumea bianconero este o întrebare: echipa lui Conte va fi capabila să mențină diferența și primul loc?

Alessio Tacchinardi, fostul mijlocaș bianconero intervievat de Corriere dello Sport, este încrezător că Antonio Conte are un as in maneca pentru a menține distanța de Roma și de a câștiga campionatul, contrar a ceea ce sa întâmplat la Perugia în 2000:

„Cred că de data asta nu va mai fi un alt caz Perugia. Nu ar fi trebuit sa se joace acel meci. În acest an cred că Juve va câștiga titlul, chiar dacă Roma are un sezon extraordinar. Până în prezent, nu există asemănări cu ce s-a intamplat în urmă cu 14 ani, în cazul în care Juve scapa neatinsă din următoarele două jocuri totul va sfârși. Mi se pare că are, de asemenea, un program destul de usor de aici până la sfârșit, dar dacă va avea alte obstacole atunci calea ar deveni dificilă.

O rază de speranță pentru Roma, din acest punct de vedere este, în parte pentru că Juve nu trece printr-o perioadă de formă fantastică. Dar încă mai are multe bonusuri în favoare. Printre alte lucruri, astăzi, de asemenea, meciul din Europa League cu Lyon. Dacă Juve va fi capabila sa gestioneze bine dubla mansa atunci s-a terminat. Dar dacă nu câștiga luni împotriva Livorno poate risca. Astazi spun că nu ar trebui să fie prea multe riscuri, dar marți scenariul s-ar putea schimba „

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Tacchinardi: „Nu va mai exista un alt caz PERUGIA””