CINE SUNTEM SI CE NE DORIM?

Noi si Birindelli!

Singuri suntem precum o flacara temerara in puterea vantului , IMPREUNA SUNTEM O LEGIUNE! Ce ne mana pe noi in lupta? Ce dorim sa realizam? Care este motivatia primordiala? De ce acest site?

In primul rand suntem juventini si fericiti cu a noastra credinta fotbalistica.Asta genereaza o mandrie pe masura , o dorinta insatiabila de a exprima asta ,de a o impartasi cu alti oameni captivati iremediabil de acest fenomen singular.In al doilea rand era nevoie de un spatiu cu o demnitate juventina , dedicat doar lui Juventus , care sa sprijine valorile si idealurile acestui club , un spatiu care sa ne elibereze de orice fel de limite , reactii negative din partea altora , un spatiu care inainte de orice sa insemne pasiune pura , dedicare si sustinere. JUVENTUS INAINTE  DE TOATE   , ASTA ESTE SCOPUL NOSTRU!

Cu  totii iubim fotbalul ca pe un limbaj universal , ca pe un ZEU , ca pe o arta , dar numai Juventus a dat glas perfectiunii  in ochii nostri si numai acest club de legenda merita atentia si suportul nostru. Respectam multe echipe cu valori pozitive , dar noi iubim doar pe Juventus , nu ne propunem sa fim excesiv de obiectivi  sau guvernati de tendinta de a judeca glacial.Noi suntem suporteri si vom trata totul in consecinta.Daca echipa are nevoie de suportul nostru il oferim neconditionat , spontan si fara regrete. Sigur , calitatea unei analize pertinente presupune si doza de echilibru necesara , recunoastem adevarul, nu il mistificam, nu il ascundem! Dezinformarea  si prefabricarea adevarului  este edificiul pe care s-au construit alte iluzii in fotbal, nu Juventus! Iubim, sustinem , cladim , desavarsim , ASA SA NE  AJUTE  DEL PIERO! 🙂

In afara informatiei oferite , a articolelor sau stirilor , dorim sa cunoastem cat mai multi suporteri impatimiti ai lui Juventus , sa cream un GRUP UNIT , O FAMILIE , un MONOLIT  de juventinitate , la care sa adere cat mai multi oameni de calitate , iubitori ai acestui club.Nu conteaza varsta , ocupatia  sau alte detalii secundare! Conteaza dragostea pentru culorile alb-negre si manifestarea sa cat mai pozitiva , creativa si efervescenta. Incurajam disputele pozitive ,argumentate corespunzator,  figurile de stil fine  si dorinta de afirmare a unei opinii  solide. Oricine va dori sa isi exprime pasiunea constructiv  va fi incurajat! Orice opinie si idee este binevenita , suntem deschisi  si mereu in cautare de noutate, de evolutie atat a site-ului cat si a informatiei de pe site. Suntem aceeasi care am inceput cu Juventus Gruppo Romania pe site-ul de socializare Facebook , grup care va sta in continuare la dispozitie pentru a cunoaste alti  juventini inraiti, pentru a socializa  in timp real cu ei.Este o comunitate deja creata la care adaugam o sursa solida de informatii  intr-un spatiu corespunzator , accesibil tuturor si deschis la schimbari de orice fel.Am incercat sa acoperim cat mai bine toate domeniile de interes si speram ca acest nou site sa desavarseasca conceptul de „tifosi”!

O parte dintre noi ne cunoastem deja , suntem prieteni , am vizionat meciuri impreuna , am trait emotii inimaginabile si satisfactii imense .Campionatul cu numarul 31 , revenirea in elita europeana , emotia live de a sustine pe Juventus chiar la ea acasa si nu il ultimul rand desavarsirea PRIMULUI JUVENTUS DOC DIN ROMANIA. Juventus CLUB DOC GEMINA a fost infiintat din mandria de a fi suporter al acestei grandioase echipe in tara noastra si suntem deschisi si pentru noi veniti, pentru o legatura cat mai indivizibila cu acest club. Va asteptam si pe voi sa va alaturati noua sau juventinilor din orasele voastre, sa cream o comunitate la nivel national de juventini , pentru ca stim ca DOAR IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI! Si pentru asta avem nevoie de voi toti! De toate inimile innobilate de o iubite curata si mistuitioare pentru BATRANA DOAMNA.

La fel cum Andrea Agnelli v-a urat un bun venit „la voi acasa , pe noul stadion”  si noi va uram…

BINE ATI VENIT PE NOUL VOSTRU SITE!

P.S. Si daca doriti sa faceti parte si din unicul Juventus Club DOC din Romania urmati acest link si aveti toat informatiile necesare despre cum puteti deveni membrii AICI.