Formular Inscriere Fanclub Gemina


Stimati membri cotizanti si membri in devenire, operatiunea de inscriere in fanclubul GEMINA sezonul 2023-2024 a inceput oficial. Termenul limita de plata este 1 august 2023.

Dupa data de 1 august inscrierile vor continua pana pe 28 februarie 2024 insa taxa de inscriere va fi mai mare cu echivalentul a 11 euro – suma ce reprezinta comisionul de transfer al bancii catre Juventus.

Pentru al 11-lea an la rand, ambitia suporterilor juventini este sa dea viata fanclubului GEMINA si sa demonstreze ca miscarea bianconera din Romania este intr-o continua dezvoltare, adaugand sezon dupa sezon noi membri, la fel de pasionali si devotati.

Detaliile si instructiunile de afiliere va sunt prezentate mai jos.

IMPORTANT!!! Daca aveti nelamuriri, va rugam sa accesati pagina de FAQ pentru a intelege mai bine toate beneficiile puse la dispozitie ->> AICI.

Cotizatia de membru pentru anul 2023-2024 va fi de 170 LEI, la fel ca in sezonul trecut (pachetul de baza, ce va contine un gadget).

        De asemenea, este disponibil si pachetul membership PLUS, la 210 lei, care va contine doua gadgeturi ca si welcome pack, si va oferi accesul la INSTANT SALE si LAST MINUTE SALE a biletelor la meciuri.

(ATENTIE!!! La inscrierea in fanclubul Gemina dupa data de 1 august 2023, la cuantumul cotizatiei se va adauga comisionul de transfer de 11 EURO)

COTIZATIA este compusa din cotizatia platita pentru fiecare membru direct catre Juventus (peste 73% din suma totala), restul banilor fiind necesari pentru a acoperi cheltuielile cu serviciile de contabilitate ale Asociatiei, hosting web, comisioanele bancare lunare si cele de intretinere.

Cotizatia poate fi platita incepand de azi, ultima zi cand poate fi achitata fiind 1 august 2023. Dorim ca imediat dupa 1 august sa incepem demersurile pentru prelungirea titulaturii de fanclub oficial – singurul din Romania. Pentru inscriere trebuie urmati urmatorii pasi:

1. Achitata taxa de membru in contul asociatiei (170 sau 210 LEI) prin transfer bancar (detalii mai jos).

2. Completarea formularului din dreapta cu rugamintea de a completa toate campurile si a atasa copia CI si copia ordinului de plata. Mentionam ca Asociatia Juventus Club Gemina sterge imediat dupa inscrierea in proiectul Fancluburilor Oficiale toate datele oferite de membri. Juventus FC este singurul detinator si gestionar al datelor pe care le furnizati.

MEMBRII ACTIVI IN SEZONUL ANTERIOR 2022-2023 NU VOR MAI COMPLETA FORMULARUL ONLINE DE INSCRIERE, FIIND SUFICIENTA DOAR ACHITAREA TAXEI ANUALE DE 170 sau 210 LEI.


EXEMPLU:

Suma: 170 sau 210 lei (sau echivalentul in EURO la cursul zilei la care se face plata)

Beneficiar: Asociatia Juventus Club Gemina

Adresa Beneficiar: Calea Bucuresti nr. 45, Craiova

Cont IBAN beneficiar: RO75 INGB 0000 9999 0365 1417 – LEI

Cont IBAN beneficiar: RO65 INGB 0000 9999 0393 8038 – EURO

Banca Beneficiar: INGB Centrala

Explicatii plata: COTIZATIE 2023-2024 NUME PRENUME

Cod fiscal Beneficiar: 31674215

La Platitor – numele dumneavoastra

La cod fiscal platitor – va treceti CNP-ul


IMPORTANT!!! – Va rugam sa tineti cont de taxele si comisioanele de transfer sau de depunere la ghiseele bancii. La ghiseele ING Bank, de exemplu, se percepe un comision de 15 de lei din suma depusa. Plata acestor comisioane cade exclusiv in responsabilitatea celor ce doresc sa se inscrie in fanclub iar plata incompleta a COTIZATIEI exclude obtinerea statutului de membru al Gemina pana la transferul sumei restante.