JUVENTUS ESTI TU! Inscrie-te in Gemina: sustine-ti echipa, implineste-ti visele!

IUBESTI JUVENTUS FC, STIM ASTA! Esti un fan devotat, urmaresti meciurile LIVE, traiesti fiecare confruntare la intensitate maxima. Sarbatoresti la fiecare victorie si suferi cu prilejul unei infrangeri, e firesc. Vrei sa fii mai mult decat atat? UN SUPORTER OFICIAL al lui Juventus? O inima mandra ce bate intr-o imbatibila LEGIUNE bianconera? DA, E POSIBIL! Bucura-te de o experienta unica intr-o comunitate autentica de “juventini hardcore”, fa parte din istoria lui Juventus, FA DIFERENTA! Si mai presus de toate… bucura-te de Juventus LA TINE ACASA… pe Allianz Stadium din Torino! Senzatia este covarsitoare, te asiguram. Am fost acolo an de an sa ne sustinem favoritii.

Ce trebuie sa faci? Sa ni te alaturi, suntem mereu in cautare de noi prieteni si suporteri autentici. Aici e casa ta, TU esti Juventus. Iar in Romania… JUVENTUS SUNTEM NOI! Inscrie-te in fanclubul Juventus Club Gemina si aventura vietii tale de suporter va incepe. Avem 7 ani la activ si o multime de povesti de impartasit! VINO ALATURI DE NOI!

Perioada pentru inscrierea in fanclubul Gemina este 5 – 29 Iulie 2019. Dupa 29 iulie, doritorii se pot inscrie in continuare pana pe 31 ianuarie 2020 insa cotizatia va fi suplimentata cu 11 Euro reprezentand comisionul de transfer catre Juventus.

Ce avantaje pot avea ca membru al fanclubului?

  • Acces in grupul de Facebook exclusivist pentru membrii fanclubului
  • Deplasari la meciurile lui Juventus: Asistenta in achizitionarea biletelor pentru meciul dorit, informatii utile despre cazare si transport.
  • Prioritate pentru bilete de meci la pretul stabilit de Juventus (in limita disponibila). Incepand din acest an serviciile de ticketing vor fi accesibile doar membrilor care sunt in posesia Juventus Card(ex Tessera del Tifosso) sau care au aplicat pentru acest card. Pentru Juventus Card se poate aplica prin fan club, costul acestuia este de 15 euro si are o valabilitate de 10 ani.
  • Card de membru + cadourile oferite anual de Juventus Official Fan Club
  • Posibilitatea exclusiva de a participa la “Terzo Tempo DOC” dupa meciurile pe Allianz Stadium
  • Posibilitatea exclusiva de a participa la “Walk About” inaintea meciurilor pe Allianz Stadium
  • Promotii exclusive de la partenerii oficiali ai lui Juventus
  • Posibilitatea cunoasterii unora dintre cei mai inflacarati si implicati fani ai lui Juventus in Romania

Cum devin membru al fanclubului?

Platesti cotizatia anuala -> procedura de plata aici.
Completezi formularul de inscriere -> aici.

Vreau sa merg la un meci de-al lui Juventus. Ce fac ca sa obtin bilete ca membru al fanclubului?

Se urmareste anuntul privind punerea in vanzare a biletelor pe grupul de Facebook al fanclubului Gemina si casuta de e-mail declarata in momentul inscrierii. IMPORTANT! Pentru o sansa cat mai mare, cererea de bilete trebuie facuta preferabil in ziua in care se anunta punerea in vanzare a biletelor pentru membrii fanclubului! Pentru a va asigura ca e-mailurile primite de la noi ajung acolo unde trebuie va rugam sa le marcati ca NOT SPAM.
– Se completeaza formularul aici. IMPORTANT! Adresele de email introduse trebuie sa fie valide deoarece biletele la meci vor fi trimise prin email!
– Se face plata catre Asociatia Juventus Club Gemina urmarind pasii de aici.
– Se asteapta biletele electronice pe e-mail si se printeaza pentru meci. ATENTIE! Nu pot solicita bilete decat persoanele inscrise in Gemina. Pentru a va asigura ca puteti intra pe stadion va rugam sa aveti la dumnevoastra suplimentar fata de bilete si cartea de identitate sau pasaportul.

Vreau materiale promotionale cu fanclubul Juventus Club Gemina. De unde le iau?

Mail catre contact@juventus-torino.ro sau alin.albu@juventus-torino.ro

Si inainte de toate NU UITA! Intreaba-te ce poti face TU pentru echipa,club si doc, iar abia apoi ce poate face echipa pentru tine.

Suntem mereu in cautare de persoane cu diferite abilitati si cu timp liber suficient pentru a ne ajuta sa dezvoltam aceasta comunitate si devenim cu adevarat o familie.

Orice persoana (membru al fanclubului sau nu) isi poate oferi sprijinul printr-un mesaj pe pagina de facebook sau pe adresele de email contact@juventus-torino.ro sau alin.albu@juventus-torino.ro

TE ASTEPTAM CU DRAG, JUVENTINULE!