JUVENTUS ESTI TU! Inscrie-te in Gemina: sustine-ti echipa, implineste-ti visele!

UN CAVALIERE NON LASCIA MAI LA SUA SIGNORA!

Juventus are nevoie in următorul sezon de adevărații ei suporteri pentru că cel mai probabil va fi încă un sezon foarte dificil pentru echipa noastră.

Acești suporteri, nu sunt suporterii doar ai rezultatelor, acești suporteri sunt acolo indiferent de perioada prin care trece echipa, acești suporteri sunt acolo sa strângă rândurile, atunci cand cei avizi doar de rezultate și trofee pleacă sau sunt pregătiți doar sa arate cu degetul și sa caute vinovați.

Suporterii aceștia știu ca in istoria unui club exista și perioade de regres cu rezultate mai puțin așteptate, suporterii acestia știu ce înseamnă sa fii căzut, dar totuși sa ai puterea sa strigi Fino alla fine forza Juventus!

Juventus Fan Club Gemina este formată din acest tip de suporteri pregătiți sa strângă rândurile, sa nu renunțe la niciun centimetru și care știu ca LA JUVENTUS NON MUORE MAI!

Dacă simți același lucru, dacă ești pregătit sa suferi, dacă ești pregătit pentru ce e mai greu dar totuși stii ca la un moment dat te vei bucura de emoțiile reusitelor care ne vor ridica din nou acolo unde ne este locul, in varful ierarhiilor italiene si europene, atunci te asteptam alaturi de noi!

IUBESTI JUVENTUS FC, STIM ASTA! Esti un fan devotat, urmaresti meciurile LIVE, traiesti fiecare confruntare la intensitate maxima. Sarbatoresti la fiecare victorie si suferi cu prilejul unei infrangeri, e firesc. Vrei sa fii mai mult decat atat? UN SUPORTER OFICIAL al lui Juventus? O inima mandra ce bate intr-o imbatibila LEGIUNE bianconera? DA, E POSIBIL! Bucura-te de o experienta unica intr-o comunitate autentica de “juventini hardcore”, fa parte din istoria lui Juventus, FA DIFERENTA! Si mai presus de toate… bucura-te de Juventus LA TINE ACASA… pe Allianz Stadium din Torino! Senzatia este covarsitoare, te asiguram. Am fost acolo an de an sa ne sustinem favoritii.

MAI SOLA!

Ce trebuie sa faci? Sa ni te alaturi, suntem mereu in cautare de noi prieteni si suporteri autentici. Aici e casa ta, TU esti Juventus. Iar in Romania… JUVENTUS SUNTEM NOI! Inscrie-te in fanclubul Juventus Club Gemina si aventura vietii tale de suporter va incepe. Avem 9 ani la activ si o multime de povesti de impartasit! VINO ALATURI DE NOI! Juventus Offcial Fan Club Gemina este singurul fan club din Romania afiliat si recunoscut de Juventus Torino FC SPA.

Perioada pentru inscrierea in fanclubul Gemina este 19 iunie– 1 August 2023. Dupa 1 august, doritorii se pot inscrie in continuare pana pe 28 februarie 2024 insa cotizatia va fi suplimentata cu 11 Euro reprezentand comisionul de transfer catre Juventus.

Ce avantaje pot avea ca membru al fanclubului?

  • Acces in grupul de Facebook exclusivist pentru membrii fanclubului
  • Deplasari la meciurile lui Juventus: Asistenta in achizitionarea biletelor pentru meciul dorit, informatii utile despre cazare si transport.
  • Prioritate pentru bilete de meci la pretul oficial stabilit de Juventus (in limita disponibila). Serviciile de ticketing vor fi accesibile doar membrilor care sunt in posesia Juventus Card(ex Tessera del Tifosso). Pentru Juventus Card se poate aplica prin fan club, costul acestuia este de 15 euro si are o valabilitate de 10 ani.
  • Card electronic de membru(cu coduri de discount pt juventus store) + cadourile oferite anual de Juventus Official Fan Club(gadget welcome pack)
  • Posibilitatea exclusiva de a participa la “Terzo Tempo DOC” dupa meciurile pe Allianz Stadium, adica o cina alaturi de unii jucatori si membri din conducerea clubului(se achita o taxa)
  • Posibilitatea exclusiva de a participa la “Walk About” inaintea meciurilor pe Allianz Stadium, adica intampinarea jucatorilor la sosirea la stadion, in drum spre vestiare.
  • Posibilitatea de a participa la antrenamente deschise ale prime echipe
  • Promotii exclusive de la partenerii oficiali ai lui Juventus
  • Posibilitatea cunoasterii unora dintre cei mai inflacarati si implicati fani ai lui Juventus in Romania

Cum devin membru al fanclubului?

Platesti cotizatia anuala -> procedura de plata aici.
Completezi formularul de inscriere -> aici.

Vreau sa merg la un meci de-al lui Juventus. Ce fac ca sa obtin bilete ca membru al fanclubului?

In primul rand este obligatoriu sa fii in posesia unui Juventus Card, un card de suporter pe care se incarca electronic biletele.  Apoi se urmareste anuntul privind punerea in vanzare a biletelor pe grupul de Facebook al fanclubului Gemina si casuta de e-mail declarata in momentul inscrierii. IMPORTANT! Pentru o sansa cat mai mare, cererea de bilete trebuie facuta preferabil in ziua in care se anunta punerea in vanzare a biletelor pentru membrii fanclubului! Pentru a va asigura ca e-mailurile primite de la noi ajung acolo unde trebuie va rugam sa le marcati ca NOT SPAM.
– Se asteapta confirmarea de catre club a valabilitatii biletelor.
– Se face plata catre Asociatia Juventus Club Gemina urmarind pasii de aici.
– Se asteapta confirmarea incarcarii biletelelor electronice pe Juventus Card. ATENTIE! Nu pot solicita bilete decat persoanele inscrise in Gemina. Pentru a va asigura ca puteti intra pe stadion va rugam sa aveti la dumnevoastra suplimentar fata Juventus Card(pe care sunt incarcate electronic biletele) si cartea de identitate sau pasaportul.

Vreau materiale promotionale cu fanclubul Juventus Club Gemina. De unde le iau?

Mail catre contact@juventus-torino.ro sau alin.albu@juventus-torino.ro

Si inainte de toate NU UITA! Intreaba-te ce poti face TU pentru echipa,club si fanclub, iar abia apoi ce poate face echipa pentru tine.

Suntem mereu in cautare de persoane cu diferite abilitati si cu timp liber suficient pentru a ne ajuta sa dezvoltam aceasta comunitate si devenim cu adevarat o familie.

Orice persoana (membru al fanclubului sau nu) isi poate oferi sprijinul printr-un mesaj pe pagina de facebook sau pe adresele de email contact@juventus-torino.ro sau alin.albu@juventus-torino.ro

TE ASTEPTAM CU DRAG, JUVENTINULE!

JOFC Gemina Meeting Torino 2023, Juventus 0-1 Napoli, mai 2023
Juventus 0-1 Napoli, mai 2023
Napoli 5-1 Juventus, ianuarie 2023
PSG 2-1 Juventus, UCL, septembrie 2022
JOFC GEMINA Meeting – Torino 20.03.2022 Juve-Salernitana
Juventus 1-0 Milan finala Cupei Italiei mai 2016
Valencia 0-2 Juventus UCL septembrie 2018
Tottenham 1-2 Juventus UCL martie 2018
Sporting Lisabona 1-1 Juventus UCL octombrie 2017
Real Madrid 1-3 Juventus UCL aprilie 2018
Olympiacos 0-2 Juventus UCL decembrie 2017
Manchester United 0-1 Juventus UCL octombrie 2018
Juventus 2-0 FC Porto UCL martie 2017
Juventus 2-0 FC Porto, UCL, martie 2017
Juventus 1-0 Inter Serie A decembrie 2018
Fiorentina 0-2 Juventus, Serie A, februarie 2018
Fiorentina 0-2 Juventus, Serie A, februarie 2018
Barcelona 0-0 Juventus, UCL, mai 2016
Ajax 1-1 Juventus, UCL, aprilie 2019
Bayer Leverkusen 0-2 Juventus, UCL, decembrie 2019
Atletico Madrid 2-0 Juventus, UCL, februarie 2019
Milan 0-2 Juventus, Serie A, octombrie 2017
Inter 2-1 Juventus, Serie A, septembrie 2016

Juve 2-0 Salernitana 20.03.2022
Finale Coppa Italia Juve 2-4 Inter 11.05.2022 Stadio Olimpico Roma
Chelsea 4-0 Juve 23.11.2021 Uefa Champions League group stage
Juventus 1-1 Inter Supercoppa Italia, Milano 12.01.2022
Venezia 1-1 Juve Serie A 11.12.2021
Napoli 2-1 Juventus 11.09.2021