Conte: „Nu ne putem ascunde, accidentarile sunt o problema”

Inainte de a parasi Juventus Stadium, Antonio Conte a comentat la microfonul Juventus Channel esecul suferit in meciul cu Sampdoria:

Ce crezi ca s-a intamplat astazi?
„Cu siguranta este un meci care ne lasa multa tristete, multa dezamagire. Egalarea lor ne-a facut sa intram intr-o stare de confuzie, deoarece a fost un lucru neasteptat, apoi ne-am aruncat in atac, in cautarea golului victoriei si am pierdut putin din vedere distantele intre linii, echilibrul echipei, ceea ce nu trebuie sa se intample niciodata, altfel riscam sa primim si al doilea gol.”

Ce ai dori sa le spui suporterilor?
„Suporterilor ce as putea sa le spun. Ceea ce le-am spus si inainte: aceasta luna si jumatate, aceste doua luni, sunt foarte delicate, deoarece ne confruntam cu accidentari importante, precum cele ale lui Chiellini, Bendtner, Pepe, Marchisio, Vucinic nu se simte bine. Nu ne putem ascunde, acestea sunt probleme reale, asadar va trebui sa stim sa gestionam situatia, sa devenim o echipa si mai compacta, stiind ca strada catre victorie este in continuare foarte lunga si foarte dificila. Important este sa ne reluam pregatirile la fel ca inainte.”

Te-ai fi asteptat totusi ca echipa sa faca 44 de puncte, mai bine fata de anul trecut?
„Cu siguranta daca trebuie sa fac un bilant astazi, la finalul turului, ar trebui sa fiu foarte foarte multumit, deoarece echipa a facut mai multe puncte decat anul trecut, avem un avantaj superior fata de ceea ce aveam anul trecut in duelul cu Milan. Cu siguranta ar trebui sa fiu multumit, insa infrangerea de astazi imi strica aceasta impresie. Stim ca trebuie sa lucram in continuare pentru a reusi lucruri importante si in noul an, desi uneori vedem pareri si concepte gresite venite din afara, conform carora ar fi deja un campionat incheiat. Eu spun ca pentru noi va fi un campionat foarte lung si foarte greu.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Conte: „Nu ne putem ascunde, accidentarile sunt o problema””