Cronica ghidusa Milan – Juventus

4

Juventus_Wallpaper1920x1080_B

 

Aşadar, mai de voie mai de nevoie, milanistii intrară ȋn Postul Paştelui, convinşi cu greu de torinezi. Mai ȋntâi, Pirlo, care le cunoştea bine tabieturile, le-a facut schema nutriţională, lăsându-i vreo 40 de minute să zburde ȋn voie, pentru deschiderea apetitului, apoi Nando le servi scurt un “cartof” pe burta goala, ceea ce le-a picat cam greu la stomac. A urmat o nouă repriză de hârjoneală, timp in care gazdele au devenit chiar obraznice, aşa ȋncât Martin s-a hotărât să le serveasca felul doi, ouă fierte, invăţându-l pe Poli cum sa le ciocneasca, dar neavând oua au folosit “meclele din dotare”, a torineului având “coaja” mai tare. Dupa coliziune, uruguayanul remarca: “Hristos a ȋnviat, ăsta ȋncă nu”… Şi pentru că le cam scazuse glicemia, Carlito le-a servit milaniştilor şi desertul, un “tort” sub forma de torpilă, care i-a băgat direct ȋn diabet. Sfârşitul a fost apoteotic, “micul” francez trimiţând şi el o ghiulea ȋn stâlpul “casei” şi dărâmându-le ălora definitiv şandramaua… Aşa că, terminându-şi treaba, torinezii ȋşi strânseră bagajul, lăsându-le milaniştilor, aşa cum le promiseseră, “tratamentul” de refacere: urzici la greu şi cărbune contra flatulenţei…

 

Autor – Bebe Nicolaescu – Nicolleo

Related Post

About author

4 comments

 1. juventino1985 3 martie, 2014 at 11:35 Răspunde

  Nici nu-mi imaginam mai mult de la meciul acesta. Totul a iesit perfect. Roma facuse egal. Noi trebuia sa facem cel putin un egal ca sa mentinem ecartul fata de locul doi. Asta in conditiile in care milanistii erau in crestere iar noi veneam dupa o luna de joc mai slab. Ei cu ratarile, noi cu golurile. Mai rar se intampla asa ceva la noi asa ca ar trebui sa apreciem mai mult aceasta victorie care ne duce la 11 puncte (pana la restanta Romei) fata de a doua clasata. Tevez inca o demonstratie de clasa si de dorinta mistuitoare de a invinge. O seara perfecta.

 2. Flavius 3 martie, 2014 at 13:45 Răspunde

  Bebe, sa mor de nu e super-delicioasa :)) Asta inseamna puterea umorului imbinata cu imaginatie, omul care nu a trecut degeaba prin viata si se poate juca cu mai multe teme si planuri simultan. Toate cad la locul lor intr-un puzzle hilar. Asta e una dintre cele mai bune 🙂 Ma bucur sa te avem printre noi!

  • nicolleo 3 martie, 2014 at 19:06 Răspunde

   mersi Flavius, dar vorba lui Mircea Diaconu “n-am gasit alta rima”…Si eu astept cronicile tale ca pe painea calda…

Post a new comment