CRONICA PE SCURT: A.S. MONACO – JUVENTUS 0-0

Monaco's Moutinho and Toulalan challenge Juventus Pirlo during their quarter-final second leg Champions League soccer match at the Louis II stadium in Monaco
Domnule, cum le potriveşte tata Max pe toate: acum vreo 11 zile o lua pe cârcă de la amărâta de Parma, iar ȋn seara asta a ajuns ȋn semifinalele UCL, lăsându-i pe bogătanii monegasci cu dinţii la gard… Aşadar, misiune ȋndeplinită ȋn acest sezon, ce va fi ȋn plus, va fi bonus. După ce lui Giorgione iar i s-a ȋnmuiat “suspensia”, făcând să ne ȋngheţe “antigelul” ȋn instalaţie, apărarea torinezilor a devenit atât de bună că vorba lui Gradinescu (ȋn fine, a zis şi el o vorbă mare), ar putea prelua şi chiar şi apărarea Principatului, asigurată ȋn prezent de statul francez… In rest, nimic nou: o echipă – Monaco, ce s-a zbătut ca o rufă bătută de vânt şi căreia i s-a “scumpit” benzina prin min. 70, prinzându-i  cu canistrele goale, şi o alta – Juventus, cu un joc economicos, care s-a intors cu “rezervorul “ plin la Torino şi care a arătat tuturor că are un jucător – Pirlo –  care chiar dacă a cam văzut meciul gratis, i-au trebuit câteva secunde ca să dea cu brumă prin tribune, cu “viclul” de final. In aşteptarea tragerii la sorţi care nu mai e deloc interesantă, să ȋi felicităm pe juventini şi pe bravul şi contestatul Max pentru faptul că au ajuns ȋn Careul de Aşi al Europei fotbalistice !!! Să vedem ce zic şi arăbeţii:

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=xPuOVDa44fA „]
P.S. Un singur lucru nu a prevăzut Allegri: că şi meciul ăsta va fi “comentat” de numiul Grădinescu, care e un fel de Scorpie, dar mai… dolce (vorba unuia: te *işi pe el şi ceaiul e gata…). Ce o fi având  specimenul ăsta cu Juventus cred că nici el nu ştie. Să repeţi la fiecare meci ca Juventus e favorizată de arbitri, chiar şi de cei ce prestează pentru UCL (?!?) care au pile pe la nu ştiu ce comisie, că Allegri are voce de tenor ca al unuia de la Aerosmith, că Giorgione calcă totul ȋn picioare şi câte altele, asta se numeşte paranoia. Măi băiatule, există un remediu la boala ta, ia apucă-te tu de… gradinărit ȋn aer liber, face bine la “clopotniţă” şi nu ne mai umplem de nervi nici noi nici tu… Si ȋţi mai dau un sfat: pune-ţi dracului nişte ochelari, dar nu de ăia de cal, că nu le vezi de nici o culoare şi ȋn consecinţă, spui numai prostii… Ce zici?

 

Autor – Bebe Nicolaescu – Nicolleo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “CRONICA PE SCURT: A.S. MONACO – JUVENTUS 0-0”