Marchisio surpriza lui Antonio Conte

Dupa conferinta de presa sustinuta la Vinovo Media Center, Conte si elevii sai au efectuat ultimul atrenament dinaintea meciului cu Celtic.

Buletinul medical nu are vesti foarte bune pentru Giorgio Chiellini, Martin Caceres si Nicolas Anelka. Daca primul a fost totusi trecut pe lista posibililor jucatori la care se poate apela maine seara, Martin Caceres si Nicolas Anelka nu fac parte din lotul bianconero pentru meciul de maine, ei acuzand in continuare dureri in zona lombara.

Conform rapoartelor SKY chiar daca se afla la un cartonas galben de suspendare, Claudio Marchisio se pare ca maine va incepe din primul minut in linia mediana. Antonio Conte ia aceasta decizie deoarece i se pare totusi prea mult ca trei jucatori dintr-un total de cinci aflati la mijlocul terenului sa fie menajati.

Intre buturile echipei noastre titular va fi portarul numarul unu al lui Juventus, Gianluigi Buffon. Linia defensiva urmand sa fie condusa pe postul de fundas central de Luca Marrone. Tanarul jucator juventin fiind flancat de Leonardo Bonucci in dreapta sa si Andrea Barzagli in stanga. Flancul drept al echipei conduse de Antonio Conte va fi asigurat de Mauricio Isla, chilianul revenind in echipa noastra dupa o lunga absenta, in timp ce in partea stanga titular va incepe Kwadwo Asamoah. Trindetul de la mijlocului va fi condus de Andrea Pirlo, alaturi de el evoluand Paul Pogba si Claudio Marchisio. In atacul campioanei Italiei revine Fabio Quagliarella, marcatorul de pe Stamford Bridge, acesta urmand sa faca pereche cu Alessandro Matri

Acesta este lotul celor 21 de jucatori convocati

1 Buffon
3 Chiellini
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
12 Giovinco
13 Peluso
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
39 Marrone

Echipa probabila (3-5-2): Buffon – Bonucci-Marrone-Barzagli – Isla-Pogba-Pirlo-Marchisio-Asamoah – Quagliarella-Matri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 gânduri despre “Marchisio surpriza lui Antonio Conte”