Patrice Evra , noul “terzino sinistro” al lui Juventus?

2

Patrice-Evra_2779544

Revine in atentia lui Juventus francezul Patrice Evra. Conform “Corriere dello Sport”agentul acestuia s-a deplasat in Brazilia zilele  trecute pentru a discuta oferta lui Juventus , un bienal de 3.5 milioane de Euro. Evra este de acord cu aceasta mutare , avand in vedere si transferul lui Luke Shaw la Manchester United. Shaw ocupa aceeasi pozitie in banda stanga si chiar daca United l-a cedat pe Alex Buttner in Rusia (celalalt jucator ce evolua in flanc), francezul nu agreeaza statutul de rezerva. Oferta lui Juventus este avantajoasa si datorita faptului ca francezul s-ar reintorce in prima competitie europeana. Manchester United este in afara cupelor europene , iar imnul Champions League are o atractie aparte.

La cei 33 ani Evra este inca un titular al Nationalei Frantei si un jucator cu evolutii consistente si echilibrate. Suma de un milion de Euro nu ar reprezenta o problema avand in vedere varsta jucatorului din hexagon. Juventus Torino are nevoie urgent de un terzino sinistro cu experienta internationala , pentru ca De Ceglie, reintors de la Genoa, nu poate constitui o varianta de luat in calcul in vederea obiectivelor propuse. Sistemul 4-3-3 cere fundasi traditionali de banda, echilibrati in ambele momente ale jocului, iar Evra are aceste caracteristici. Se asteapta o rezolvare rapida si o confirmare a negocierilor. Ramane de vazut daca Patrice Evra va fi noul terzino sinistro al lui Juventus.

Related Post

EvraJuventus

About author

2 comments

  1. Alexxx 5 iulie, 2014 at 21:59 Răspunde

    Exact ce spuneam in articoul precedent! La juve se vorbeste mereu de nume mari, de transferuri tari si se cumpara doar rebuturi de maxim 3 milioane, eventual liberi de contract! Eu sper sa-l cumpere si pe Luca Toni! Eventual o readucere a lui Del Piero… off off off

  2. Nykw Raizen 27 iulie, 2014 at 15:27 Răspunde

    Au luat o rezeva? Pentru ca Asamoah este cu mult peste el. Sunt curios ce salariu are. Nu-mi place deloc acest transfer, sa nu mai zic de caracterul lui problematic.

Post a new comment

Gianluca Pessotto

  Cei care l-au iubit – si nu au fost putini – ii spuneau “Pessotinno” si soarta a vrut sa se nasca de doua ori: ...