Peluso probabil titular

Imediat dupa conferinta de presa de la Vinovo, Antonio Conte a sustinut alaturi de jucatori ultimul antrenament inaintea meciului de maine cu Sampdoria, programat la ora 16:00. Conform rapoartelor Sky, noul venit Peluso poate incepe chiar titular maine, el descurcandu-se foarte bine la antrenamentul de acum doua zile. Peluso urmand sa-l inlocuiasca pe Chiellini pe postul de fundas central stanga.

Pentru banda stanga pare destul de sigura titularizarea lui De Ceglie in lipsa lui Asamoah.

Cu Lichsteiner suspendat duelul pentru inlocuirea elevetianului se da intre Cacers si Padoin. Conform ultimului antrenament Padoin pare a fi un pic favorit fata de Martin.

Cum si la mijlocul terenului este o concurenta acerba Mister se gandeste inca cu cine sa incepa meciul. Marchisio si Pirlo fiind dati ca 100% titulari, duelul pentru al treilea mijlocas se da intre Vidal si Pogba. Mister lunad in calcul ca peste 3 zile urmeaza si meciul de Cupa contra rivalei AC Milan.

In atac se da si acolo o adevarata lupta de titularizare, cu Mirko acccidentat, dar totusi valid pentru a sta pe banca de rezerve si in caz de urgenta sa se apeleze la el, Sebastian Giovinco pleaca din postura de titular sigur. Duelul pentru obtinerea celuilalt loc fiind intre Matri si Quagliarela. Se pare insa ca Mister doreste sa-l titularizeze pe Matri, eroul din ultima etapa a anului trecut. Conte cauta astfel sa vada daca Alessandro poate avea constanta in joc si este la un nivel psihic ridicat pentru a ajuta echipa in momente dificile.

 

Imediat dupa antrenament Conte a convocat 20 de jucatori pentru meciul de maine. Lipseste de pe lista, Rubinho, al treilea, portar din lot. Locul sau fiind luat de Branescu.

 

Lista celor 20 de jucatori convocati:

1 Buffon
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
12 Giovinco
13 Peluso
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
23 Vidal
24 Giaccherini
27 Quagliarella
30 Storari
31 Branescu
32 Matri
33 Isla
39 Marrone

Echipa probabila (3-5-2): Buffon – Barzagli-Bonucci-Peluso – Padoin-Vidal-Pirlo-Marchisio-De Ceglie – Sebastian-Matri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *