Juventus Primavera aproape de calificarea in finala Cupei Italiei

primaveraDoua goluri in trei minute, cand rezultatul de 0-0 parea cel mai probabil: in cele din urma Primavera s-a impus pentru a doua oara in derby-ul cu Torino (dupa succesul din campionat) si a facut astfel un important pas catre finala Cupei Italiei, ceea ce ar reprezenta o a doua calificare consecutiva dupa finala pierduta in stagiunea precedenta contra Romei. Ocaziile, atat de o parte cat si de cealalta, pareau sa nu fie suficiente pentru a debloca partida, insa cu zece minute inainte de final jucatorii lui Baroni au reusit o dubla lovitura care asigura in mare parte calificarea in ultimul act. Mai intai lovitura libera executata de Schiavone si respinsa Gomis i-a oferit oportunitatea lui Gerbaudo de a deschide scorul, pentru ca trei minute mai tarziu, in urma unui fault in careu asupra lui Bonatini, capitanul Schiavone sa majoreze avantajul cu o executie precisa.

Rezultatul final de 2-0 le ofera bianconerilor mici posibilitatea de a gestiona cu multa liniste soarta calificarii in meciul de peste sapte zile, cand cele doua echipe se vor intalni pe terenul de la Chisola, in mansa retur. In cealalta semifinala Roma si Napoli au incheiat prima partida la egalitate, scor 1-1.

TORINO-JUVENTUS 0-2
MARCATORI: 80′ Gerbaudo, 83′ Schiavone pen.

Torino (3-5-2): Gomis; Ignico, Cinaglia, Ientile; Astone, Coccolo (85′ Barbosa), Gatto, Cibrario (58′ Barreca), Affinito (85′ Firriolo); Aramu, Gyasi
Rezerve: Saracco, Napoli, Cargnino, Calorio, Maugeri, Fumana, Dominin, Parodi, Rosso
Antrenor: Longo

JUVENTUS (3-5-2): Citti; Penna, Rugani, Laursen; Ruggiero (90′ Tavanti), Kabashi, Schiavone, Gerbaudo, Ceria; Beltrame, Padovan (64′ Bonatini)
Rezerve. Gagliardini, Romagna, Slivka, Mattiello, Lanini, Vitale, Di Benedetto, Josipovic, Braccini.
Antrenor: Baroni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Juventus Primavera aproape de calificarea in finala Cupei Italiei”