Al cincilea element

Inceput bun pentru Juventus pe piata de mercato in aceasta perioada. Dupa imprumutul lui Federico Peluso si acontarea fundasului brazilian Doria, condcerea noastra doreste sa ii puna la dispozitie lui Conte un atacant. Atacant care sa suplineasca initial lipsa lui Bendtner, accidentat in timpul meciului din Cupa Italiei.

Initial variantele nu sunt foarte multe, primul aspect fiind cel financiar, al doilea fiind utilitatea jucatorului in cadrul competitiei Uefa Champions League.

Mister Conte care a evoluat langa jucatori ca Roberto Baggio, Ravanelli, David Trezeguet sau Alessandro Del Piero stie de ce este nevoie de un jucator care sa marcheze in mod constant. Conte are incredere in jucatorii sai insa unele probleme medicale si fluctuatiile de forma pun la grea incercare conducerea pentru a gasi un atacant care sa suplineasca lipsa lui Bendtner. Prima varianta Drogba este din ce in ce mai departe, salariul mare dorit de acesta si faptul ca este deplasat la Cupa Africii sunt impedimentele conducerii de a il aduce pe fostul castigator al Uefa Champions League la Torino. Llorente este si el o varianta insa presedintele clubului basc nici nu vrea sa auda de o despartire de “Taurul din Pamplona” pana cand acestuia nu ii va expira contractul. Juventus se pare ca are o intelegere cu Llorente insa aceasta nu poate fi semnata decat dupa 1 februarie iar acesta sa ajunga abia din vara. Juventus incearca sa forteze mana lui Urrutia incercand o oferta un pic avantajoasa. Pentru a nu-l pierde gratis, Juventus le ofera bascilor aproximativ 4 mln euro. Nu se stie insa daca Urrutia va ceda presiunilor. Juventus crede ca odata venita data inchiderii perioadei de mercato presedintele basc va dori sa incaseze macar niste bani decat sa plateasca un contract pana la vara al unui jucator pe care nici nu-l va folosi. Alte piste pentru atacantul al 5-lea dorit de Conte se afla in proprietatea lui Juventus: Gabbiadini, Immobile sau Boakye. Gabbiadini se pare cel mai apropiat daca Juventus nu reuseste aducerea lui Llorente. Chiar daca initial dorea sa nu ii forteze cresterea lui Manolo, acesta nu prinde multe minute de joc la Bologna, motiv pentru care Juventus si in lipsa de alternative il poate aduce pentru a umple golul lasat de Bendtner.

Juventus a anulat amicalul de astazi impotriva celor de la Entella Chiavar, dorind sa puna la punct toate aspectele tactice in privinta meciurilor ce vor urma, pregatind pentru astazi 2 antrenamente.

Fino alla fine! Forza Juventus!poza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *