Giaccherini, dupa Juventus – Catania 1-0: „Cel mai important gol din viata mea”

Emanuele Giaccherini a fost intervievat de Juventus Channel la finalul meciului de pe teren propriu contra Cataniei, decis de un gol al sau marcat in minutele de prelungire:

Emanuele, te rog sa ne descrii ce s-a intamplat in acel final, inclusiv bucuria. Cum ai parasit terenul?
„Putem spune ca a fost o partida foarte dificila pentru noi, deoarece am infruntat un adversar puternic precum Catania si am reusit sa rezolvam meciul in ultimul moment. A iesit bine. Acest gol este rezultatul muncii pe care o depun de-a lungul intregului an, asadar inclusiv colegii mei stiu ca si cei care joaca mai putin, cum este cazul meu si a altor colegi, primesc mereu o oportunitate, dupa cum s-a demonstrat astazi.”

Printre altele cu cateva minute inainte ai fost avertizat. A fost un moment nervos, cum ai reusit sa iti pastrezi luciditatea?
„Da, sa spunem ca am gresit eu, deoarece daca as fi cazut imediat s-ar fi acordat penalty sigur, contactul a existat. Insa eu nu am cazut imediat, ci cu un pas mai tarziu, deoarece am crezut ca am posibilitatea de a trage la poarta, insa in astfel de situatii este vorba despre fractiuni de secunda pe care nu le-am calculat bine. Asadar este corect ceea ce a decis arbitrul”.

Mister ce anume ti-a spus cand ai intrat?
„Mister mi-a spus sa caut duelurile unu contra unu, sa incerc incursiuni, inserari, in mod clar mi-a dat mai putine sarcini defensive deoarece era o partida pe care trebuia sa o castigam, asadar am riscat putin mai mult pana la final.”

Ati resimtit presiunea rezultatului de la Verona, unde Chievo a condus cu 2-0 din prima parte a meciului?
„Da, cu siguranta aceasta este o victorie care ne da si mai multa forta, deoarece suntem la 9 puncte de Napoli, avand inclusiv rezultatul direct de partea noastra, dar parcursul ramane in continuare dificil si este datoria noastra sa pastram acest avantaj, sa gestionam bine punctele pe care le avem si sa castigam titlul.”

Acesta este cel mai important gol al tau?
„Da, cu siguranta, acesta este cel mai important gol din viata mea.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *