Andrea Agnelli prezent la Vinovo! Pirlo si Marchisio pe foaia de joc!

Astazi Antonio Conte si compania au sustinut ultimul antrenament inaintea plecarii de maine spre Roma pentru mansa retur a semifinalei Cupei Italiei. Inaintea sesiunii de antrenament la Vinovo a fost prezent si Andrea Agnelli. Presedintele lui Juventus venind personal la Vinovo pentru a stimula echipa in aceasta perioada. Andrea a tinut un discurs jucatorilor prin care le cere o demonstratie de moralitate traditionala sportiva, adica cu alte cuvinte o daruire maxima asa cum ii sta in caracter lui Juventus sa o faca.

Pe langa pregatirea acestui meci Conte a luat in calcul si meciul de duminica de la Chievo, fiind nevoit sa ia in calcul aceasta partida datorita suspendarilor dictate impotriva jucatorilor nostri (Bonucci -2 etape, Vucinic -1 etapa).

In ceea ce priveste Cupa Italiei, Antonio Conte a avut parte de vesti bune astazi la antrenament. Cu toate ca initial s-a vehiculat ca Andrea Pirlo nu va face deplasarea la Roma, Andrea s-a antrenat astazi si a fost trecut pe lista celor 21 de jucatori convocati. La fel s-a procedat si in cazul lui Marchisio, care a acuzat o raceala puternica, el nefiind prezent nici aseara la decernarea premilor de la Gran Galla 2012. Astazi Claudio a luat parte la antrenament, Conte luand decizia de a-l trece pe numarul nostru opt pe foaia de joc. Nu se stie inca insa daca ii va folosi pe cei doi. Si in atac vestile sunt bune, lui Fabio Quagliarella i-a expirat suspendarea de trei etape iar lui Alessandro Matri i-a trecut gripa care l-a tinut in tribuna in meciul cu Genoa.

In principal totul lotul este valid, existand unele mici probleme de oboseala cum este cazul lui Vidal sau Pogba.

Francezul Nicolas Anelka, noua achizitie a clubului nostru, a luat si el parte la antrenament, conditia sa fizica fiind destul de buna se pare in ciuda zvonurilor. Antonio Conte chiar si l-ar dori apt pe francez pentru meciul de duminica.

In concluzie Antonio Conte a schitat primul 11 care va juca maine impotriva lui Lazio. In poarta revine Storari, portarul nostru de Cupa. Apararea este asigurata de Barzagli, Bonucci, si Caceres, linia fundasilor nu-l include pe Luca Marrone datorita faptului ca acesta va juca 100% duminica in locul lui Bonucci. In banda dreapta cel mai probabil va fi folosit Mauricio Isla iar pe stanga conform SKY Peluso are un avantaj fata de Paolo De Ceglie si Simome Padoin. Principala intrebare pe care si-o pune Antonio Conte reprezinta ce mijloc va alege pentru partida de maine seara. Fie va trimite un mijloc format din Marchisio-Pirlo-Pogba riscand totusi cu cei doi sau va alege o varianta mai putin riscanta cu Vidal-Pogba-Giaccherini. Acest raspuns il vom afla maine inaintea inceperii partidei. In atac revin cei 2 jucatori preferati ai lui Antonio Conte, Mirko Vucinic si Sebastian Giovinco, urmand a lua loc pe banca Fabio Quagliarella si Alessandro Matri. Conte va prefera sa ii ofere 90 de minute lui Mirko si sa-l joace pe acesta la capacitate maxima doarece el duminica va fi suspedat.

Fino alla fine!

Iata lotul de 21 de jucatori deplasat

1 Buffon
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
12 Giovinco
13 Peluso
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
39 Marrone

Echipa probabila (3-5-2): Storari – Barzagli-Bonucci-Caceres – Isla-Pogba-Pirlo-Marchisio-Peluso – Vucinic-Giovinco

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 gânduri despre “Andrea Agnelli prezent la Vinovo! Pirlo si Marchisio pe foaia de joc!”