Turn-over de Cupa

Imediat dupa conferinta de presa sustinuta la Vinovo, Antonio Conte si-a scos jucatorii pe terenul de antrenament pentru a pregati meciul de maine impotriva lui AC Milan. In timpul antrenamentului conditiile nefiind foarte prielnice, la Torino peste terenul de antrenament asternandu-se o ceata deasa.

Antrenorul lui Juventus asteapta un raspuns pozitiv din partea elevilor sai dupa infrangerea dureroasa din meciul cu Sampdoria, raspuns ce nu poate veni decat in ce meci?! in meciul contra rivalei AC Milan, meci ce se disputa in optimile de finala a Cupei Italiei.

La nivel tactic se pregateste un mini turn-over vor juca cel mai probabil Padoin, Marrone, Caceres, Isla si Giaccherini jucatori ce nu prind foarte multe minute in timpul campionatului.

Cu Claudio indisponibil, cu Mirko nerefacut 100% si Quagliarella suspendat, pe langa cei care sunt indisponibili de mai multa vreme, Mister are probleme in a alcatui primul 11. Conform raportelor Sky, Caceres ii va lua locul lui Peluso in aparare, Luca Marrone va fi folosit pe postul lui Pirlo. In linia de mijloc va reveni Vidal iar in partea dreapta Lichsteiner, pentru celalate locuri duelul pentru titularizare se da intre Isla, Giccherini, Padoin. In atac Sebastian este titular 100%, probabil partenerul sau fiind Alessandro Matri, Mister dorind sa apeleze la Mirko doar daca stiuatia din teren o cere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Turn-over de Cupa”