Andrea Barzagli este un Zeu!

Un zeu este etern și nemuritor.

Imortalitatea lui Barzagli o percepi în fiecare sezon cand realizezi ca alearga mai repede, distruge mai mulți atacanti, recuperează mai multe mingi, la fiecare joc apare mai proaspăt și curat in interventii, cu fiecare minut care trece pare mai plin de viata, întotdeauna cu un zâmbet in cotul gurii, el, Andrea Barzagli pare mereu ca mangaie iarba.

Barzagli a câștigat Cupa Mondială în 2006. Alți veterani ai acele Cupe Mondiale acum comenteaza la televizor, deschid restaurante, antreneaza sau apar in reclame. El alearga mai repede, este mai puternic și complet ca acum 10 ani.

Barzagli este nemuritor.

Defensiva Juventina a spart toate recordurile de invulnerabilitate in cei 120 de ani de istorie a fotbalului: cele mai puține goluri primite (in total, acasa, deplasare), cele mai multe meciuri fără a primi gol.

Langa Andrea un fundas cu o tehnica buna ca Bonucci pare Beckenbauer in ochii lui Guardiola, un dur precum Chiellini pare un Gentile cu nasul mare.

Barzagli este un Zeu:

  • Pentru că in timp ce toti se preocupa de ceea ce au si ce reprezinta ceilalti, lui Andrea îi pasă doar de ce este si are el.
  • Pentru ca lui Andrea nu ii place sa se afiseze, ci sa existe.
  • Pentru că într-o lume în care toată lumea țipă, cei cu adevarat puternici nu ridica vocea. Ei vorbesc doar in teren, reducand la tăcere aspirațiile celorlalti.
  • Pentru  ca poti valora atât de mult fara sa fi fost transferat pe sume exorbitante.
  • Pentru ca  Andrea Barzagli este cel mai frumos lucru care i s-a intamplat lui Juventus in ultimii ani.

Oda tie Andrea Barzagli!

P.S. #GetWellSoon

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Andrea Barzagli este un Zeu!”