Barzagli: „In acest grup toti se simt protagonisti”

barzagliFara Leonardo Bonucci si Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli a fost inca o data liderul impecabil al apararii lui Juventus, in victoria de pe teren propriu, scor 2-0 cu Fiorentina. La finalul meciului, experimentatul fundas italian a analizat evolutia lui Juve, indreptandu-si atentia inclusiv catre importanta partida din Champions League, contra celor de la Celtic:

Barzagli, de o astfel de echipa a lui Juventus este nevoie pentru a invinge pe Celtic?
„Cu siguranta cea de astazi a fost o evolutie importanta, asadar va trebui sa demonstram pe teren agresivitatea si atitudinea aratate astazi.”

Toata lumea astepta o confruntare mult mai echilibrata, in schimb ati dominat pe Fiorentina, in afara primelor 20 de minute…
„Da, insa consider ca prima repriza a fost intensa, deoarece ei formeaza totusi o echipa solida, au jucatori de calitate. Noua ne revine meritul de a ne fi desprins prin doua goluri importante, apoi in repriza a doua pot sa spun ca am jucat mult mai bine noi, gestionand cu atentie situatia.”

Au lipsit jucatori importanti din defensiva, insa aceste absente nu s-au vazut. Merit al colectivului?
„Da, grupul. In acest grup toti se simt protagonisti, iar acest lucru se vede pe teren”.

Trei partide in sapte zile. Este greu sa va recuperati intr-un timp atat de scurt…
„Da, insa va trebui sa reusim. Putem spune ca nu avem foarte mult timp pentru a pregati urmatoarea partida, insa cunoastem cu totii importanta confruntarii de marti si sunt convins ca Juventus va intra pe teren la fel ca intotdeauna.”

Ati vazut infrangerea Barcelonei pe Celtic Park?
„Maine cred ca vom analiza aceste aspecte. Pana astazi am fost concentrati doar pe Fiorentina.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *