Refacere cu gandul la Parma!

Astazi, imediat dupa victoria impotriva lui AC Milan, Antonio Conte nu le-a lasat timp de petercere elevilor sai, avand la dispoztie doar trei zile pentru a pregati urmatorul meci. Mister a comandant astfel pentru astazi la pranz un antrenament de refacere pentru cei care au evoluat ieri si un atrenament normal pentru restul jucatorilor.

Mister doreste in acest fel sa ii tina in priza pe jucatori pentru meciul de duminica din deplasare de pe Ennio Tardini impotriva Parmei. Meci ce va incepe de la ora 16(ora Romaniei) si va fi arbitrat de Andrea De Marco

La antrenemntul de astazi printre primii pe terenul de joc au aparut Marco Storari, eroul din partida de ieri si Gianluigi Buffon colegul acestuia pentru postul de portar.

Echipa medicala a avut de analizat conditia fizica a lui Mirko Vucinic acesta evoluand foarte bine impotriva lui AC Milan dar nefiind 100% refacut. Stiind faptul ca Mirko este foarte important in angrenajul lui Conte echipa medicala incearca sa-l aduca la un nivel fizic mai ridicat pe muntenegrean. De la Vinovo azi a lipsit Marchisio, acesta avand o saptamana de pauza, urmand a intra in cadrul antrenamentelor abia pentru meciul cu Udinese.

Chiar daca pana duminica mai este timp de evaluat se pare insa ca antrenroul lui Juventus este destul de decis in alcatuirea primul 11. Foarte multumit de Caceres, Conte doreste sa-l titularizeze pe postul de fundas central stanga dupa evolutia foarte buna de ieri. Cuvinte de lauda a avut Conte si l-a adresa lui Giaccherini, acesta luptand pentru titularizare cu Pogba, insa putin probabil ca Emanuelle sa evolueze din primul minut dupa 120 de minute jucate impotriva lui AC Milan. Revine la dipozitia lui Conte, Fabio Quagliarella, folosit putin in meciul contra Sampdoriei si suspendat in meciul de cupa, Antonio Conte doreste sa-l titularizeze pe Eta-Beta, acesta fiind si mai bine pus la punct fizic decat Matri care a evoluat in ambele partide ale acestui an titular sau Mirko care nu este refacut total. La miljocul terenului Arturo Vidal si Andrea Pirlo sunt titulari de drept, in timp flancul ce drept fiind acontat de Lichsteiner. Pe banda stanga lupta pentru titularizare este acerba si se da intre De Ceglie, Isla, Peluso.

La anternamentul de azi au luat parte la Vinovo si circa 20-30 de fani, acestora dupa sesiunea de pregatire Buffon, Matri si Conte oferdidu-le autografe.

Pentru maine Antonio Conte a programat un singur antrenament, antrenament ce va avea loc dimineata.

Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *