Berardi, copilul minune pe care l-a vrut Ferguson

2

JUVENTUS-VIITOR

Atacant de banda ideal pentru 4-3-3. Acesta va fi în alb și negru în 2014

Chiar și în acest mercato Nani de la Manchester United a ramas un vis. Juventus, cu toate acestea, a transferat  pe cel ce  ar putea fi un viitor moștenitor italian: Domenico Berardi. Talentul de la Sassuolo este o bijuterie ce trebuie slefuita.

Pentru Domenico Berardi, în plus față de marele italiane, s-a interesat chiar un anumit Sir Alex Ferguson, încă o dată batut de Juventus după super transferul lui Pogba.

Jucator de banda, arma letală pentru un 4-3-3. devastator in intrarile din partea dreapta catre centru, are  un picior stang puternic și precis.De asemenea, periculos la fazele fixe. În acest an, în primul său campionat în A, va trebui să confirme talentul său în Emilia.

Juventus ii pastreaza un loc pentrui o echipa de viitor (in poza am ipotizat o formatie under 23, cu jucători controlati de Juventus), în ceea ce ar putea fi un atac tot italian cu Gabbiadini și Zaza.

sursa: tuttosport

About author

2 comments

  1. Flavius Corbulo 5 septembrie, 2013 at 15:00 Răspunde

    Berardi mi se pare foarte talentat si daca va lucra serios nu prea vad cum ar putea sa nu dea rezultate bune. Oricum, timpul le va rezolva pe toate, insa Berardi este ceva rar in Italia, un juator de banda rapid,tehnic, cu cetrari bune si sut. Are ceva din Robben, ceva din Baines, ceva din Nani, insa cu o identitate proprie. Mie imi place si sper sa il vad la Juve in banda, alaturi de Zaza si Gabbiadini in atac, insa intr-un alt sistem 🙂

Post a new comment

Luis Del Sol

“Exista natiuni, chiar si cu mare traditie infotbal, care au trimis jucatori la Juventus.Cazul cel mai emblematic este cel al Spaniei, actuala campioana mondiala si ...