CLAMOROSO: Juve il doreste pe Ibarbo de la Cagliari

JUVENTUS vs CAGLIARI

[highlight color=”eg. yellow, black”]Si iata ca rubrica „De’a rasu’  plansu'” se intoarce cu un un nou subiect, din nefericire nu este doar o stire nascocita de noi ci asa cum tuttosport scrie se pare ca Juve vrea cu adevarat sa dea lovitura de gratie celorlalte contracandidate in lupta pentru Scudetto si UCL[/highlight]:

Columbianul a fost cerut în mod oficial de la Cagliari . Pentru moment, cererea rossoblù, de 15 de milioane de euro, il sperie pe Marotta: care a propus ca o parțiala compensatie pe Rossi.

Jucătorul intrigă, Marotta si Paratici au intrat într-o serie de discuții cu societatea rossoblù, dar timpul pentru a ajunge la posibila inchidere a tranzactiei sunt lungi. Prea mare, chiar și cu includerea lui Rossi, evaluarea lui Cagliari pentru columbian. „Pentru moment, acestea sunt doar zvonuri,” discursul lui Nicola Salerno,  omul mercato de la Cagliari. În jargonul mercato, insa, aceasta afirmatie este echivalentă cu cel puțin un minim de admitere că ceva se întâmplă. Chiar și așa, surse apropiate de jucător, recunosc că un sondaj, poate chair mai mult de atat, este la mijloc.

[highlight color=”eg. yellow, black”]Banuim ca dorinta arzatoare de a-l aduce pe columbian este strans legata de aceasta stire furnizata de un cunoscut ziar de cancan din Romania care inca crede ca este un ziar de sport:[/highlight]

„Prietena atacantului columbian al lui Cagliari, Ibarbo, a fost internată de urgenţă cu dureri acute de abdomen.

Jurnalistul italian Tancredi Palmeri a dezvăluit pe twitter motivul pentru care tânăra a ajuns la spital. Conform chiar vorbelor ei, diagnosticul medicilor a fost o „vătămare internă datorată mărimii falusului prietenului ei”. Acum, fata este în afara oricărui pericol.”

[highlight color=”eg. yellow, black”]Pareri?[/highlight]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

30 gânduri despre “CLAMOROSO: Juve il doreste pe Ibarbo de la Cagliari”