Felipe Melo la Galatasaray pentru 4,5 milioane?

Felipe+Melo+Thiago+Silva

Torino, 16 iulie 2013 – Felipe Melo și Mauricio Isla se pare ca si-au gasit echipe. Ieri seară Marotta a re-stabilit contactele cu liderii lui Galatasaray, în sfârșit gata să cumpere brazilianul după ce l-au împrumutat pentru două sezoane la rând. Într-o zi se așteaptă anuntul oficial: acordul va aduce în vistieria clubului aproximativ 4,5 milioane de euro (3,5 milioane acum, plus unul bonus legat de performanță și obiective). Același Felipe Melo este încrezător in a fi capabil să se întoarcă la antrenamentele cu foștii săi colegi, in Turcia, în termen de câteva zile.

Situația este similară pentru Mauricio Isla, care în termen de câteva ore, ar putea deveni un jucător al lui inter pentru aproximativ 7 milioane de euro.

In cele din urmă, trebuie clarificata povestea lui Storari:  în cazul în care Fiorentina face cu ochiul („În cazul în care voi avea o propunere concretă, m-aș gandi.”) În fața unei oferte demne financiare – cel puțin 3 milioane de euro, având în vedere că în 2010, au fost plătite 4,5 milioane – Marotta ar putea ceda?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

33 gânduri despre “Felipe Melo la Galatasaray pentru 4,5 milioane?”