Comunicat

Gemina cover

La final de sezon competitional 2015/2016, Juventus Club DOC Gemina dupa 4 ani de existenta isi doreste prin intermediul membrilor sa faca un pas inainte. Suntem in acest moment 95 de membri si pentru ca Gemina isi doreste nu doar sa supravietuiasca ci si sa creasca in mod constant am hotarat ca este necesara o restructurare in modul de functionare si coordonare a Asociatiei noastre.

Nucleul nostru consta in oamenii care fac diferenta in acest sens. Iar fara ei, multe realizari nu ar fost posibile. Dupa o serie de discutii constructive intre membrii din toata tara si dupa experienta celor 4 ani impreuna, DOC Gemina propune urmatoarele actiuni si schimbari avand exclusiv scopul de a imbunatati comunicarea, coordonarea si interactiunea intre membri, in urmatoarea ordine:

 1. Asociatia Juventus Club DOC Gemina nominalizeaza, cu tot respectul cuvenit, in pozitia de Presedinte de Onoare pe membrul si prietenul nostru Laurentiu Cornea pentru ajutorul acordat cu orice ocazie si neconditionat DOC-ului si membrilor veniti in deplasari. Ii multumim pe aceasta cale lui Laurentiu si speram sa accepte acesta pozitie in cadrul Docului. Ne dorim nu doar un titlu onorific pentru Laurentiu, si astfel ii propunem lui Laurentiu sa fie membrul care sa ne reprezinte in relatia cu clubul si cu centrul de coordonare al DOC-ului.

 

 1. Pentru a imbunatati coordonarea intre noi si comunicarea cu Clubul (fie ca este vorba de bilete la meciuri, vizitat stadionul, alte evenimente, etc.), in organigrama DOC Gemina ar trebui sa apara noi pozitii si nu doar o singura persoana sa poarte responsabilitatea tuturor actiunilor. In acest sens, in functie de distributia membrilor pe zone din tara, ne-am gandit sa cream doua noi pozitii de Co-Presedinti, care alaturi de Presedintele in functie sa faciliteze comunicarea si coordonarea diverselor actiuni si masuri.

 

 • Din zona Ardealului avem 2 posibili candidati pentru aceasta functie, si anume: Vlad Coroiu si Alex Kerestely. Desigur, oricare dintre membrii din acea zona poate ocupa aceasta functie. Astfel, ii rugam pe membrii din aceasta zona sa decida intern cine va oficializat in aceasta functie si sa ne comunice decizia lor.

 

 • Din zona Oltenia (Craiova) avem tot 2 potentiali candidati si anume: Costi Leoveanu si Alin Albu (desigur si aici rugam membrii din aceasta zona sa nominalizeze o persoana pentru aceasta functie si sa ne-o comunice).

 

 • Pentru Bucuresti si restul tarii, propunem ca Vlad Chiriac (actualul Presedinte) sa ocupe in continuare aceasta functie si sa se ocupe de coordonare si comunicare. In plus, Vlad se va ocupa si de relatia cu banca (diverse plati).

Efortul celor 2 Co-Presedinti si al Presedintelui reprezinta o munca voluntara si care implica informarea tuturor membriilor cu privire la bilete la meci, carduri de membru, informatii si nu in ultimul rand asistenta. Tabelele finale vor fi compilate de un singur Presedinte (cei 3 vor comunica in functie de situatie, numarul membrilor, zonele din tara a doritorilor de bilete, etc, si vor decide care dintre ei va finaliza tabelul) si acesta va trimite comunicarea catre club. Plata va fi efectuata de Vlad Chiriac.

In acelasi timp, lucram la o modalitate simplificata de notificare si inscriere pentru meciurile viitoare ale lui Juve, astfel incat procedura de achizitionare a unui bilet va fi cat se poate de facila pentru orice membru Gemina.

Altfel, vom lucra la un material ce va fi de asemenea prezentat pe site pentru explicarea tuturor beneficiilor de membru DOC, impreuna cu pasii necesari anumitor proceduri.

 

 1. Se va deschide procedura de inscriere si inregistrare a Gemina pentru stagiunea 2016-2017 a proiectului DOC. Contributia anuala va fi ca si anul trecut de 135 lei. Cu acest prilej dorim sa initiem urmatoarele actiuni:

 

 • un concurs pentru membri cotizanti, dupa cum urmeaza: la fiecare 20 de membrii inscrisi, prin tragere la sorti, din fondurile comune ale asociatiei se va achizitiona si acorda un tricou original si personalizat de pe Juventus Store. Astfel, la un numar de 80 de membri se vor oferi prin tragere la sorti 4 tricouri, la 100 de membri 5 tricouri, etc.
 • Fiecare dintre cele 3 mari zone (Bucuresti, Craiova si Ardeal) din fondurile asociatiei (respectand sigla oficiala si denumirea DOC GEMINA) isi va crea un banner/japoneza care poate fi utilizata la intalniri, meciuri, etc. In plus, la Torino, Presedintele Onorific (Laurentiu) va avea in permanenta un astfel de banner.

 

 1. In cei 4 ani impreuna, parcurgand diverse situatii si cu diverse ocazii, in mod obiectiv si justificat s-au formulat o serie de propuneri cu privire la activitatea DOC-ului, nemultumiri si obiectii, idei constructive, etc.

Pentru a putea concretiza ideile, propunerile si obiectiile contructive dorim sa institutionalizam acest proces. Astfel, Alex Carstoiu in calitatea de membru si secretar al asociatiei, impreuna cu Ionut Alecu si Valentin Ismail vor strange/colecta si centraliza orice fel de propunere, idee si/sau obiectie a dumneavoastra ce va putea fi transmisa la adresa o adresa de mail ce va fi comunicata ulterior.

 

Toate acestea vor fi discutate si implementate de catre DOC daca cu totii vom fi mai pro-activi.

 

In acest sens, pentru ca o propunere, idee, obiectie sa aiba sansa de reusita si sa poate fi pusa in aplicare, avand in vedere caracterul voluntar al DOC-ului, urmatorul proces minimal ar trebui respectat:

 • In cazul unei propuneri: membrul care vine cu o propunere trebuie sa se ocupe de implementare (sigur si cu ajutorul altor membri), de coordonare, de identificare a resurselor necesare, etc.;
 • In cazul unei nemultumiri, obiectii: formularea trebuie sa fie rationala si imperios necesar membrul care o formuleaza trebuie sa vina cu o alternativa/solutie.

Exemplul prietenului si colegului de asociatie Valentin Ismail, in legatura cu distributia cardurilor, imprimarea tricourilor si distribuirea lor, este mai multe decat relevant in acest sens. Multumim, Turcule!

5. Dorim sa lansam o invitatie celor dornici sa ajute dezvoltarea asociatiei noastre prin oferirea de suport pentru activitati precum mentenanta site-ului, promovare SEO, elemente de grafica, copywriting, s.a.m.d.

Cei dornici sa-si ofere ajutorul in mod voluntar si benevol sunt rugati sa-l contacteze pe Tudor Rusu.

 

In concluzie, in baza experientei acumulate si feedback-urilor utile adunate de la membrii activi, dorim sa evoluam catre o familie mai mare dar avand in componenta oameni care sa fie implicati si pro-activi. Multumim tuturor membrilor pentru un sezon 2015-2016 reusit (pe alocuri cu o serie de erori de comunicare), care printre altele a presupus multe deplasari la meciuri (prezenta record la finala Cupei Italiei) dar si cu prezenta in premiera a unui membru Gemina la intalnirea tuturor DOC-urilor organizata la catre Juventus Torino Fotbal Club.

Asa cum Mister declara ca urmatorul trofeu dorit de Juve este UCL si pentru DOC Gemina este momentul sa treaca la un alt nivel… Liga Campionilor 🙂

 

FINO ALLA FINE!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.