Conte: „Juventus are 24 de titulari”

conte Antonio Conte a analizat victoria contra celor de la Udinese intr-un interviu acordat la microfonul Juventus Channel imediat dupa ultimul fluier al meciului:

Mister, o victorie obtinuta cu forta si convingere, in fata unui adversar foarte bun…
„Da, cu siguranta un adversar care era intr-o forma buna, dupa cum se vede din rezultate. Nu era usor, deoarece Udinese este o echipa solida, are jucatori periculosi in atac, insa eram convins ca vom demonstra o evolutie buna si vom obtine un rezultat pozitiv, in ciuda numeroaselor absentele cu care a trebuit sa ne confruntam. Dar acesta este un motiv in plus de mandrie si satisfactie, deoarece atunci cand aud ca se discuta despre linia a doua sau rezerve ma deranjeaza: acesti baieti sunt 24 de titulari in lot, se implica, se pregatesc, cand antrenez nu antrenez titulari sau rezerve, eu antrenez fotbalisti care intotdeauna sunt pregatiti sa joace. Iar apoi cand joaca intra si fac un meci mare, stiind ce sarcini trebuie sa indeplineasca. De acest lucru sunt foarte mandru.”

Un rezultat obtinut si fara a primi gol, un alt element care nu trebuie subestimat…
„Da, inclusiv deoarece incepusem sa capatam unele obiceiuri nesanatoase, contra celor de la Sampdoria si Parma. Am revenit la obiceiurile vechi, pe care le cunoastem si trebuie sa continuam in acest fel. Concentrarea noastra se indreapta deja la ziua de marti, la semifinala de Cupa Italiei, unde ajungem pentru al doilea an la rand. Stim ca va fi dificil, insa avem o mare dorinta de a merge mai departe deoarece este o competitie frumoasa si importanta.”

O echipa frumoasa a lui Juve si in ceea ce priveste ritmul de joc…
„Da, am citit putin in aceste zile, insa cand mi s-a intamplat sa citesc sau sa ascult la televizor anumite analize, imi venea sa zambesc, deoarece auzeam discutandu-se despre criza.. Eu spun ca in meciurile precedente cu Samp si Parma… le-am spus si baietilor…eu sunt foarte linistit, deoarece noi am facut cadou cinci puncte, nu este ca si cum Sampdoria si Parma ne-au pus in dificultate. Am facut cadou aceste puncte deoarece cu Sampdoria s-a intamplat ceva incredibil, sa pierzi un meci 11 contra 10, un lucru care nu trebuie sa se mai intample vreodata. Contra Parmei, intr-un moment de liniste absoluta, de dominare a jocului, la un avantaj de 1-0, am primit un gol incredibil si astfel am mai cedat doua puncte celor care ne urmeaza. Insa celor care imi spuneau de criza sau nu…astazi nu le-as spune nici macar ca ne-am redresat, deoarece maine voi gasi titluri triumfatoare, in timp ce ieri existau titluri care spuneau ca Juventus si-a pierdut jocul, ca a pierdut totul. Este nevoie de putin echilibru si din fericire eu si jucatorii mei avem acest echilibru, ceea ce este important.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Conte: „Juventus are 24 de titulari””