Spiritul Sportului Merge Mai Departe!

Sport SpiritIntră în majoritatea barurilor din Centrul Vechi sau din zona Universității și vei vedea dotări grozave, prețuri pe măsură și o masă neomogenă de fani al unor echipe din Premier League sau Liga BBVA – nimic nou. Pentru noi, fanii celei mai iubite echipe italiene, „acasă” e în altă parte: un loc în care dragostea față de sport trona autoritar peste orice altă preocupare, un loc în care bucuria golului rivaliza cu ecoul de pe stadion.

Dacă m-ar întreba cineva când am văzut primul meci al lui Juventus în micuțul local de pe Caragea Vodă, nu cred c-aș putea să-mi amintesc. Însă dacă ar veni vorba de atmosfera demnă de Curva Scirea pe care Sport Spirit a găzduit-o călduros cu fiecare ocazie, ar fi altă poveste cu totul. Mulți dintre noi au trăit intens o grămadă de partide la mesele de lemn, amintindu-ne cu drag că dacă după o seară în Sport Spirit încă mai aveai voce, probabil ai venit degeaba!

Din nefericire, micul templu al fotbalului care ne-a auzit imnurile de atâtea ori a închis. Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp, iar pagubele produse au fost irecuperabile. Sport Spirit urma să împlinească 18 ani de la inaugurare, însă deocamdată sărbătoarea mai are de așteptat. Teo Hossu-Longin și gazdele noastre au nevoie de ajutor!

Asociația Juventus Club Gemina încurajează orice fel de ajutor, iar donațiile se vor strânge în contul clubului. Sperăm că situația gravă o să îndemne la acțiune și membrii DOC din alte orașe în afara Bucureștiului. Detaliile sunt următoarele:

Beneficiar: Asociația Juventus Club Gemina
Adresă Beneficiar: Calea Griviței nr. 403, sector 1, București
Cont IBAN beneficiar: RO75 INGB 0000 9999 0365 1417
Bancă Beneficiar: ING N.V. Amsterdam – Sucursala București
Explicații plată (dacă e cazul): SPORT SPIRIT
Cod fiscal Beneficiar (dacă vă solicită banca dvs.): 31674215
La Plătitor – numele dumneavoastră
La cod fiscal plătitor – vă treceți CNP-ul

Forza Juve, forza Sport Spirit! Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *