Conte: „La Roma speram ca norocul sa fie si de partea noastra”

conteAntonio Conte a intervenit la microfonul Juventus Channel pentru a comenta meciul tur din semifinalele Cupei Italiei, incheiat la egalitate, 1-1 cu Lazio:

Un 1-1 care nu face dreptate avand in vedere ceea ce a demonstrat pe teren echipa…
„Da, regretam. Am vazut jucatorii foarte tristi, foarte dezamagiti de rezultat. Sincer, am spus si la conferinta de presa, prefer sa fac un egal 1-1 decat sa fur un 1-0. Astazi am vazut ca a existat o confirmare importanta a meciului cu Udinese, in ciuda numeroaselor absente cu care a trebuit sa ne confruntam inclusiv astazi, in fata unei echipe precum Lazio, demonstratie a faptului ca grupul se pregateste intr-un mod extraordinar, toti stiu ceea ce trebuie sa faca. In acest moment de dificultate din cauza accidentarilor, cand nu pot nici macar sa trimit pe teren doi atacanti, reusim totusi sa exprimam jocul nostru, pe faza de posesie si nu numai. Sunt multumit deoarece inregistreaza o crestere unii jucatori care poate ca veneau dupa accidentari grave, precum Isla. Se integreaza bine jucatori precum Peluso, care in ceea ce ma priveste a fost mult prea criticat dupa meciul cu Sampdoria.”

Caceres, Giaccherini…
„Da, repet, discutam despre baieti care sunt intotdeauna pregatiti sa joace, indiferent daca sunt titulari sau nu. Cand acesti jucatori imi ofera astfel de raspunsuri, eu merg acasa linistit, desi ramane dezamagirea rezultatului, care atat in campionat cat si in Cupa Italiei nu ne face dreptate. Sper ca martea viitoare, in returul de pe Olimpico, norocul sa fie si de partea noastra, dupa cum a fost de partea lui Lazio atat astazi cat si in campionat”.

La Roma ne jucam sansa?
„Acest lucru este fara dubiu, am spus si ieri. Astazi ne aflam intr-o situatie dificila, inrautatita de absenta lui Padoin, care a avut febra, de lovitura primita de Bonucci..Dar in mod cert mie imi place mentalitatea acestei echipe, organizarea. Baietii stiu ca noi trebuie intotdeauna sa intram pe teren pentru a castiga, indiferent de cei care joaca. Cu siguranta daca vom intalni o echipa care va juca mai bine si ne va pune in dificultate, vom fi primii care o vom aplauda. Astazi in mod cert nu a fost aceasta partida.”

Cum iti explici faptul ca jucam mereu mai bine in repriza a doua?
„Noi ne antrenam intens tocmai datorita faptului ca dorim sa impunem un ritm ridicat inca din prima repriza. De multe ori se intampla ca adversarii sa incerce sa raspunda in acelasi fel, fac fata in prima repriza, pana in minutul 70, apoi mai ai sau nu energie. Astazi nu era usor deoarece Lazio este o echipa foarte fizica”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *