Event: Campioni d’Italia vs Verona

Juventus - Verona

Meciul cu Hellas Verona din Cupa Italiei a reprezentat o simpla formalitate pentru Juventus, care si-a asigurat accesul in sferturile de finala ale competitiei gratie unui succes cu 6-1. Massimiliano Allegri a odihnit o parte dintre titularii obisnuiti, astfel ca prima confruntare cu echipa lui Mandorlini le-a oferit ocazia de a se remarca unor jucatori precum Giovinco, Morata sau Pereyra. Juventus il descopera din ce in ce mai mult pe un tanar si foarte talentat francez, Kingsley Coman, care la doar 18 ani lasa impresia unui viitor potential campion, in timp ce prezenta pe teren a lui Simone Pepe a fost de asemenea intampinata cu numeroase aplauze de publicul bianconero.

Insa reluarea parcursului din campionat va fi sinonima cu revenirea pe teren a jucatorilor care alcatuiesc echipa de baza a lui Max Allegri, precum Gigi Buffon, Andrea Pirlo, Carlos Tevez sau Fernando Llorente. In defensiva Martin Caceres este de acum o alternativa viabila odata cu recuperarea dupa accidentare, iar Patrice Evra isi va relua locul in banda stanga. Echipa lui Mandorlini va avea la randul sau o alta fata prin revenirile unor fotbalisti precum Luca Toni, Leandro Greco sau Jacopo Sala. Jocul incepe de la 0-0, astfel ca oamenii lui Allegri trebuie sa evolueze cu determinarea si atentia necesara si mai ales sa nu intre pe teren sub impresia diferentei de scor inregistrata in meciul din cupa, pentru a putea profita cat mai mult de o perioada aparent favorabila: Juventus disputa doua etape consecutive pe teren propriu (Verona si Chievo), in timp ce Roma are programate doua partide in deplasare, la Palermo si Firenze.

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la barul Sport Spirit de pe strada Cargea Voda, numarul 8 din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/670762989699965

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *