Event, Champions League: Juventus – Sevilla

Juventus - Sevilla

Inceputul dezastruos de campionat trebuie uitat pentru moment, iar intreaga atentie a lui Juventus trebuie sa se indrepte catre meciul din UEFA Champions League, contra celor de la FC Sevilla, care va avea loc miercuri seara (ora 21:45) la Torino.

Juventus si Sevilla au in comun acest debut de campionat surprinzator de modest pentru ambele, dar si o victorie in primul meci din faza grupelor Champions League. Trei infrangeri, doua rezultate de egalitate si o singura victorie in dreptul fiecareia la nivelul competitiei interne au conturat o situatie dificila in clasament, astfel ca atat Massimiliano Allegri, cat si Unai Emery vor cauta confirmari in Champions League, unde Juventus si Sevilla conduc grupa D, cu cate trei puncte.

Sevilla vine un sezon in care a castigat o noua editie de UEFA Europa League si in aceasta vara l-a adus pe Fernando Llorente, care a completat astfel un compartiment ofensiv redutabil. Un alt fost component al lotului lui Juventus, Ciro Immobile a fost transferat in aceasta vara de catre Sevilla, intr-o linie de atac in care Unai Emery se mai poate baza pe jucatori precum Kévin Gameiro sau Yevhen Konoplyanka. Juventus, cu obisnuitele absente din ultima vreme in urma accidentarilor, trebuie sa valorifice victoria obtinuta in meciul cu Manchester City pentru a-si usura misiunea dintr-o grupa in care calificarea poate fi asigurata prin doua succese in urmatoarele doua meciuri, ambele pe teren propriu, cu Sevilla si Borussia Mönchengladbach.

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la Cetatea Berarilor (Bulevardul Camil Ressu nr 41 – Piata Matei Ambrozie) din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/1200750073273527/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *