Event, etapa a-32-a: Torino – Juventus

Torino - Juventus

Cele 15 puncte avans pentru Juventus in fruntea clasamentului, cu sapte etape inainte de final, fac ca jucatorii lui Massimiliano Allegri sa se poata concentra mult mai atent pe dubla cu Real Madrid din semifinalele UEFA Champions League, insa meciul cu Torino (duminica, ora 16:00) ramane intotdeauna un derby si trebuie onorat in cel mai bun mod posibil.

Daca nu pentru importanta punctelor din clasament, cel putin pentru statistica meciurilor cu rivala locala, care arata ca Torino nu a mai invins pe Juventus din anul 1995. Doua decenii de invincibilitate care ar putea fi sarbatorite prin castigarea titlului inca din aceasta etapa, in cazul unei victorii a formatiei bianconero, colaborata cu infrangeri ale celor doua echipe din capitala. Confruntarea cu Torino evoca mai ales amintirea duelului din tur, cand un moment de magie din partea lui Andrea Pirlo a adus o victorie aproape nesperata, in ultimul minut de prelungiri, intr-un moment in care Juventus se afla in inferioritate numerica.

Pentru derby-ul din aceasta etapa Allegri nu se va putea baza pe Claudio Marchisio, suspendat, iar in atac Fernando Llorente sau Alessandro Matri ar putea evolua in locul lui Alvaro Morata, care a acuzat unele probleme de sanatate in returul din Franta.

Ne intalnim la Cetatea Berarilor (Bulevardul Camil Ressu nr 41 – Piata Matei Ambrozie) din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/1437812803182366/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *