Event, etapa a 6-a: Napoli – Juventus

Napoli - Juventus

Cinci puncte in primele cinci etape de campionat, cinci goluri marcate si cinci primite reprezinta un bilant departe de asteptarile si pretentiile lui Juventus, intr-un inceput de sezon cu multe dificultati pentru echipa lui Massimiliano Allegri. Numeroasele accidentari, lipsa de omogenitate a unui lot care a suferit multe schimbari si lipsa de experienta a unor jucatori tineri risca sa compromita perspectivele pentru acest sezon.

Punctele pierdute in meciuri de pe teren propriu precum cele cu Udinese, Chievo si Frosinone vor trebui de acum recuperate inclusiv in confruntarile directe cu principalele contracandidate la locurile de Champions League, iar prima in ordine este partida cu Napoli, programata a se disputa sambata seara, de la ora 21:45.

Insa stadionul San Paolo a fost intotdeauna un obstacol foarte dificil pentru Juventus, care in stagiunea precedenta a reusit sa obtina prima victorie la Napoli dupa 15 ani, un succes important venit de asemenea intr-un moment crucial al campionatului. Daca atunci Roma se apropiase la un singur punct distanta si Juventus risca sa piarda primul loc in clasament pentru prima oara dupa o lunga perioada de timp, de aceasta data in joc este pastrarea sanselor la lupta pentru titlu, desi campionatul este abia la inceput, iar de-a lungul celor 33 de etape exista timp pentru a schimba situatia. Va fi insa nevoie de o constanta mult mai mare si in primul rand de un sir de victorii ce poate fi deschis prin trei puncte obtinute pe stadionul San Paolo.

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la Cetatea Berarilor (Bulevardul Camil Ressu nr 41 – Piata Matei Ambrozie) din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/875627475854425/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *