Event, finala Cupei Italiei: Juventus – Lazio

Juventus - Lazio

Numaratoarea inversa pana la meciul din Berlin a inceput deja, insa pentru moment Juventus are ocazia de a rupe blestemul Cupei Italiei si a-si trece in sfarsit in palmares trofeul cu numarul 10. Pe stadionul Olimpico din Roma, echipa lui Massimiliano Allegri infrunta pe Lazio (miercuri, ora 21:45) intr-o partida la finalul careia Juventus poate castiga al doilea trofeu din acest sezon, pentru a deveni astfel prima echipa care obtine dreptul de trece pe tricou o steluta de argint, reprezentand cele 10 succese in Cupa Italiei.

Juventus nu a mai castigat cupa nationala de 20 de ani, cand s-a impus contra Parmei atat in campionat cat si in cupa. De atunci formatia torineza a mai ajuns de ori in actul final, dar a cedat de fiecare data (in 2002 cu Parma, 2004 contra lui Lazio si cel mai recent in 2012, dupa finala cu Napoli).

Datorita parcursului excelent din campionat si a unui titlu castigat din urma cu trei etape, Max Allegri si-a permis luxul de a odihni jucatorii titulari la meciul din weekend cu Inter, astfel ca eroii noptii magice de la Madrid se pot prezenta acum pe Olimpico intr-o forma fizica buna. Singurii absenti din formatia bianconero vor fi Claudio Marchisio si Alvaro Morata, ambii suspendati, astfel ca in ceea ce priveste compartimentul ofensiv tehnicianul italian va alege dintre Fernando Llorente si Alessandro Matri, in timp ce Roberto Pereyra are cele mai mari sanse de a-l inlocui pe numarul 8 al lui Juventus.

In asteptarea unui moment istoric pe 6 iunie, Juventus isi poate intari o data in plus suprematia in Italia printr-un succes si o „doppietta” campionat – cupa care in sine ar incununa un sezon 2015 extraordinar.

Ne intalnim la Cetatea Berarilor (Bulevardul Camil Ressu nr 41 – Piata Matei Ambrozie) din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii in lupta pentru un nou trofeu!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/882078945172088/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *