Lichtsteiner: „Cu Napoli nu este un meci decisiv”

Stephan Lichtsteiner, unul dintre cei mai in forma jucatori din echipa lui Antonio Conte, a prefatat confruntarea de pe stadionul San Paolo intr-un interviu acordat la microfonul RaiSport: „Vor urma apoi alte 11 etape – explica jucatorul elvetian – asadar aceasta partida nu va fi decisiva. Pentru noi cu siguaranta nu va fi usor, deoarece Napoli este o echipa foarte buna si a juca pe San Paolo este dificil pentru toti. Noi vom merge acolo pentru a ne impune jocul si va fi important sa nu comitem erori. Daca ambientul azzurro este motivat in plus datorita prezentei lui Maradona? Dar nu va putea juca.” – raspunde Stephan.

Bianconeri vor trebui sa isi indrepte atentia mai degraba asupra lui Cavani si Hamsik: „Jucatori foarte buni, care s-au impus, la fel precum numerosii elvetieni pe care ii au la echipa. Napoli are arme importante, exista multe elemente care pot sa faca diferenta si au un joc solid. Va trebui sa fim foarte atenti si sa pregatim bine meciul.” Juventus a demonstrat inclusiv contra Sienei care a depasit definitiv momentul sau cel mai delicat: „De-a lungul unui sezon este normal sa existe si o perioada cu putin ghinion, in care balonul pur si simplu nu vrea sa intre in poarta, in timp ce adversarii marcheaza la prima ocazie. Ni s-a intamplat, dar ne revine meritul de a fi stiut sa lasam in urma noastra acele momente.”

La nivel individual, Lichtsteiner a ajuns la patru goluri marcate in acest campionat: „Jucand intr-o linie de mijloc alcatuita din cinci oameni am ocazia de a ajunge mai des in fata portii, inclusiv la centrari, asadar am mai multe posibilitati de a inscrie – concluzioneaza Licht -. Un gol al meu si pe San Paolo? Sa speram…Insa important este sa castigam, nu cine marcheaza.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 gânduri despre “Lichtsteiner: „Cu Napoli nu este un meci decisiv””