Campioana Italiei s-a antrenat astazi pe tarm Scotian

C_3_Media_1648570_immagine_ts673_400

Echipa condusa de Antonio Conte a aterizat ieri la Glasgow, acolo unde a fost primita cu caldura de circa 100 de fani sositi la aeroport. Acestia solicitand autografe si poze cu campionii Italiei. Datorita clubului Glasgow Rangers, Juventus a putut efectua in aceasta dimineata un antrenament tactic. Rivala celor de la Celtic cedand echipei Juventus baza sa de antrenament. Este de salutat aceasta decizie doarece echipa care face deplasarea intr-o competitie europeana se poate deplasa de oricand doreste, dar adversara sa nu este obligata sa ii puna la dispozitie terenuri de antrenament decat la antrenamentul oficial. Astfel daca Juventus nu ar fi primit o mana de ajutor de la Glasgow Rangers ar fi trebuit sa se deplaseze direct astazi.

La antrenamentul tactic de dimineata a luat parte si Kwadwo Asamoah, Asa revinind la echipa bianconero dupa o lunga competitie la care a luat parte cu nationala tarii sale. Antonio Conte a efectuat azi dimineata antrenament tactic cu elevii sai, exact pentru a pregati meciul si diveresele siutatii care pot aparea in timpul partidei de maine seara. Imediat dupa incheierea primul antrenament al zilei echipa s-a retras la hotel, urmand ca spre seara Antonio Conte si Gianluigi Buffon sa sustina conferinta de presa iar apoi antrenamentul oficial pe arena unde maine seara se va disputa mansa tur a optimilor de finala din UEFA Champions League.

In cadrul conferintei de presa antrenorul lui Juventus a declarat clar ca jucatorul ghanez nu va lua parte la meciul de maine, urmand cel mai probabil sa ia loc in tribuna. In aceasta situatie la sedinta de antrenament disputata pe Celtic Park, Conte a schitat primul 11 care-l va trimite maine seara in teren. In poarta va lua loc Gianluigi Buffon. In aparare revine Leonardo Bonucci care va fi alaturi de Andrea Barzagli si Martin Caceres. La mijlocul terenului de la dreapta spre stanga: Lichsteiner-Vidal-Pirlo-Marchisio-Peluso. Federico a luptat pentru titularziare cu Giaccherini, insa jucatorul adus de la Atalanta a parut in cadrul sedintelor de antrenament mai pregatit pentru acest meci. In atac Mirko Vucinic este titular de drept in echipa creionata de Antonio Conte, urmand ca perechea acestuia sa fie aleasa maine dintre Alessando Matri si Sebastian Giovinco. Conform SKY, Alessandro are un avantaj decisiv in fata furnicii atomice.

Echipa probabila (3-5-2): Buffon – Barazgli-Bonucci-Caceres – Lichsteiner-Vidal-Pirlo-Marchisio-Peluso – Vucinic-Matri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 gânduri despre “Campioana Italiei s-a antrenat astazi pe tarm Scotian”