Live Vinovo

Echipa s-a reintalnit astazi la Vinovo dupa infrangerea cu Sampdoria de ieri. Pe langa antrenamentele specifice, cel de refacere al celor care au evoluat impotriva Sampdoriei si cel normal destinat celor care nu au prins nici un minut de joc, scopul lui Antonio Conte este sa ii faca pe jucatori sa intelega unde au gresit si ce trebuie pe facut pe viitor pentru a evita astfel de accidente. Claudio Marchisio a fost si el la Vinovo, nu insa pentru a se antrena, medicii i-au prezis 10-12 zile de pauza.

La Vinovo au venit astazi, Fabio Paratici, Beppe Marotta si Andrea Agnelli. Conducerea lui Juventus fiind aproape de Antonio Conte in acest inceput de an neferict.Astazi  urmand a avea loc o sedinta in care Conte va prezenta raportul situatiei actuale, jucatorii accidentati sau indisponibili pentru  o perioada de timp pentru a se gasii solutii eficiente.

Maine incepand cu ora 10:15 Antonio Conte va sustine obisnuita conferinta de presa de la Vinovo Center, urmand ca la ora 11 sa aiba loc antrenamentul echipei care consta in pregatirea meciului de miercuri cu AC Milan.

Fino alla fine! Forza J!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *