Mercato clamoroso!

Beppe

Cu lacrimi seci si goale izvorate din unicul sau ochi coerent, vizionarul Beppe Marotta anunta plecarea dintre noi a celui care a fost… Mirko Morfeus Vucinic. Binecunoscut lider al curentului “conservator-miserupist”, acesta ne paraseste dupa o indelungata somnolenta pe banca de rezerve. Transferul la Milano s-a realizat, dar nu este inca oficial din anumite motive.

Ambii jucatori erau nerabdatori sa isi intalneasca noua echipa. Se pare ca Guarin, stapanit de frenezia Scudetto, a strabatut cei 143 Km dintre Milano si Torino in 10 minute pe monociclul personal si ajunsese deja la clinica Fornaca din localitate. De cealalta parte Mirko Vucinic a parasit Torino in dimineata zilei de 29.01.2014 si este asteptat la Appiano Gentile la inceputul sezonului 2016-2017. Ca sa nu mai zica lumea ca noul patron al Interului nu investeste in viitor! Pana cand Mirko nu va ajunge la Milano nici Guarin nu va putea juca pentru Juventus, asa ca totul e suspendat momentan. Intrebat de ce dureaza atat la microfoanele Sky Sports, Mirko a declarat ca are aceeasi problema cu a patronului sau halitor de orez. Are probleme cu fusul orar Torino-Milano si este teribil de surmenat. Va fi necesara o recuperare la inceputul sezonului 2017!

Juventus vs. Parma - Serie A Tim 2012/2013

In urma sa raman recordurile de neegalat: peste 500 de minute treaz in tricoul lui Juventus, peste 600 de hibernari sforaitoare cu spatele la poarta  si titlul de campion mondial la proba de stationat viteza. Colegilor le-au ramas narcoleptice amintiri cu el, o pereche de chiloti cu autograf uitata in vestiar si un ceas elvetian de aur pe care Quagliarella jura ca l-a primit cadou. Pijamalele cu Tinker Bell de cand era prunc i-au revenit lui Giovinco, bineinteles. De asemenea o bucata din “cortul natal” va ramane ca exponat la Juventus Museum “In Memoriam”. Slujba de pomenire se va tine in liniste la biserica cu hramul “Adormirea Maicii Domnului”, pentru a nu disturba “geniul pustiu” al muntenegreanului  si va fi precedata de un discurs motivational al lui Antonio Conte, singurul capabil sa il “scoale din morti”. Mazzari a fost prezent la ceremonie si a luat notite.Familia indoliata a luat deja drumul pribegiei catre Milano pentru a se ruga la “moastele mumiei  Moratti”. In timpul pelerinajului un grup de concitadini de-ai lui Fabio le-au furat pelerinele. Autorii nu au fost inca identificati dar se pare  ca au asupra lor Cd-uri cu Gigi D’Alessio. In onoarea lui Vucinic Juventus va retrage tricoul cu numarul -9 (cu inscripita “-1 in campo”) si il va trece in randurile legendelor sale imortalizate cu o stea. Steaua lui Vucinic va fi una cazatoare pentru ca nu-i asa… E VAI DE STEAUA LUI!

Vucinic idiot

In locul eroului doborat de epuizare va ateriza la Torino noul fenomen latino, Pablo Osvaldo. Mai vijelios decat Katrina, acesta se prezinta la Torino in toata splendoarea sa boema.  Intrebat de ce poarta barba deasa de pirat acesta a raspuns ca “nu ii plac Lamelele”. Cunoscut amator de “contact fizic” in timpul meciurilor, italo-argentinianul are la activ numeroase titluri, atat la amatori cat si la profesionisti. Odata cu venirea sa Juventus va castiga noi fani pe mapamond, printre acestia numarandu-se si Peter Aerts, Jerome Le Banner sau Stefan Leko. Cifrele nu au fost date inca publicitatii dar se pare ca este vorba de 15% din Berardi, 28,5% din De Ceglie (detinut in coproprietate 40-40 cu Genoa cu 20% apartinand unui fond de investitii somalez ), 20% din Padoin care este imprumutat inapoi la Juventus pentru 35% din Gaston Ramirez, 10% din drepturile de televizare ale lui Southampton in Premier League pe 2 ani si 69% din Giovinco . De ce 69 la Giovinco? Detaliile de mercato le aflati de la Beppe Marotta.

Osvaldo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 gânduri despre “Mercato clamoroso!”