Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/juventustorino/public_html/wp-content/themes/kami/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376
O parte din membrii Juventus Doc Gemina alaturi de echipa favorita in barul InFusion | Juventus Torino Gruppo Romania

O parte din membrii Juventus Doc Gemina alaturi de echipa favorita in barul InFusion

0
Image

Dupa deplasarea anuala de la Moeciu, membrii din Bucuresti al Juventus Club Doc Gemina au revenit pentru vizionarea partidei echipei noastre in barul de casa InFusion din Bucuresti. Atmosfera a fost una linistita la inceputul meciului, insa startul de partida mai putin asteptat al echipei a incordat un pic spiritele. Multi dintre cei prezenti au anticipat intoarcerea scorului pentru echipa noastra si au stat cu sufletul la gura pe toata durata celor 90 de minute. Echipa noastra a intors rezultatul pe un stadion unde mereu am avut meciuri dificle, iar asta face ca aceste 3 puncte luate de pe Luigi Ferraris sa fie si mai importante.

Urmeaza o pauza competitionala datorata meciurilor nationalelor. Juventus va disputa urmatoarea etapa acasa, pe 10 septembrie impotriva celor de la Chievo. Noi, membrii Juventus Club DOC Gemina, ne vom aduna din nou pentru vizionarea meciului barul InFusion din Bucuresti iar in Craiova in pub-ul Fado.

Fino alla fine!

About author

No comments