Traditia continua…

In 2017 Juventus Club DOC Gemina implineste 5 ani de viata. Este al 5-lea an consecuctiv de cand facem parte oficial din marea familie Juventina. In acest am reusit sa ne marim numarul de membrii fata de anul trecut, trendul fiind in general in crestere fata de ani precedenti. Multumim astfel tutror celor care fac posibil acest vis comun al nostru.

Tot la capitolul traditia continua, includem si modalitatea noastra de sarbatori inceperea unui nou sezon pentru echipa noastra: vizionarea primei etape la munte (18-20 august).

Asadar, la fel ca-n ultimii 3 ani, Juventus Club DOC Gemina organizeaza vizionarea primei etape a competitiei SERIE A TIM, competitie pe ca o doimnam de 6 ani incoace fara drept de apel din partea celorlalte participante, la o pensiune in statiunea turistica Moeciu. La acest eveniment iau parte membrii fan clubului Juventus Club DOC Gemina. Acestia anuntandu-si prezenta mai din tota tara: de la Bucuresti, Targu Mures, Craiova, Ploiesti sau Brasov.

In acest an, la fel ca-n 2014 si 2015, gazda noastra este Pensiunea Andora (http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moeciu/pensiunea_andora-c54815.html ). Propietara pensiunii, doamna Anca, fiind amabila si de fiecare data ne-a pus la dispozitie mai tot ce am avut nevoie pentru evenimentul nostru. Va recomandam cu drag in cazul in care doriti o iesire la aer liber.

Ne continuam aceasta traditie inceputa in vara anului 2014 cu activitatea principala JUVENTUS TORINO! Orice tine de aceasta echipa, de la discutii despre transferuri, strategii de joc, istorie, jucatori emblematici pana la regrete samd….tot ce tine de echipa noastra avand ca eveniment important urmarirea impreuna a primei partide din noul sezon, impotriva celor de la Cagliari. Nu o sa lipseasca desigur nici berea, nici mititeii de pe gratar sau salata pentru vegetarieni, nici miuta de fotbal incinsa intre noi sau mahmurelile de dimineata J

Acest eveniment este deschis tuturor fanilor Juventus care vor sa paricipe la intalnirea noastra anuala. Daca pe langa cei anuntati pe grupul nostru, grupul membrilor cotizanti Juventus Club DOC Gemina, mai exista si alti doritori din afara acestuia care vor sa ia parte la evenimentul nostru sa vizionam meciul impreuna si sa ne cunoastem, ne pot cere detalii pe pagina noastra oficiala iar noi vom incerca sa-i ajutam cu cele mai bune solutii. Din pacate camerele in pensiunea Andora sunt ocupate toate, insa cu siguranta daca vor exista doritori, doamna Anca o sa ne ajute cu cele mai bune solutii pentru cei care isi doresc sa fie impreuna cu noi.

Fino alla fine si ne vedem vinei, 18 august, la munte!
Siamo noi, I campioni dell’Italia siamo noi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *