Zebrele ranite lupta impotriva diavolului milanez

Cu destui jucatori indisponibili, 6 la numar, situatie cu care Juventus nu s-a mai intalnit de multa vreme, Antonio Conte s-a decis astazi conform presei din peninsula asupra primului 11 ce-l va folosi impotriva lui AC Milan. Cu Rugani si Beltrame inclusi pe lista celor 21 de jucatori convocati Mister alege sa inceapa meciul cu Storari in poarta, declarat la inceput de sezon portarul de cupa, cu Bonucci in centrul defensivei flancat in dreapta de Caceres si in stanga de Barzagli. Pe flancul drept revine Lichtsteiner, suspendat in meciul cu Sampdoria. La centrul terenului Arturo Vidal isi reia locul in primul 11, el fiind menajat in meciul de duminica special pt acest meci. Marrone preia locul si sarcinile lui Pirlo iar Giaccherini va fi oglinda lui Vidal. In banda stanga se pare ca apare prima improvizatie. Conte s-a hotarat sa-l foloseasca pe Mauricio Isla. Chilianul venit de la Udinese in schimbul sumei de 18 mln a prins putine minute in cadrul echipei datorita accidenatrii sale si se incearca treptat-treptat inserarea sa in angrenajul echipei. In atac Sebastian cu Matri sunt alesi lui Conte. Quagliarella fiind suspendat iar Mirko nerefacut 100%, problema medicala la care Conte nu doreste sa riste. Pe banca vor lua loc Pogba si Pirlo, menajati pentru meciul de campionat cu Parma.

Intrebat despre acest meci, Alessio Tacchinardi, fostul mijlocas bianconero a declarat: “Juventus probabil va castiga cu 2-1 acest meci. Antonio Conte este un antrenor foarte capabil si in aceste momente criticile asupra echipei nu fac bine si sunt chiar nefondate. Allegri este si el un antrenor bun, castigand un titul de campioana insa acum lucreaza cu are la dipzitie. Cred ca Juventus se va califica.”

Referitor la criticele aduse dupa meciul cu Sampdoria sa nu uitam ca Antonio Conte are un bilant extraordinar: 70 de partide dintre care 45 de victorii, 21 egaluri si doar 4 infrangeri. Partide dupa care a castigat un Scudetto neinvins, a jucat finala Cupei Italei, a castigat Supercupa Italiei si s-a calificat de pe primul loc in optimile Champions League. Tinand cont de aceste date este irelevant sa vorbim de o criza la Juventus. Diseara baietii nostrii vor evolua in fata unui stadion plin pana la refuz si vor lupta pentru a razbuna esecul din campionat cu Sampdoria.

Fino alla fine!

Lotul de jucatori convocati:

1 Buffon
4 Caceres
6 Pogba
9 Vucinic
11 De Ceglie
12 Giovinco
13 Peluso
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
30 Storari
31 Branescu
32 Matri
33 Isla
35Beltrame
36Rugani
39 Marrone

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *