VIDAL: Alarma cod ROSU!

3

VIDAL-WORLD-CUP-BRASIL

În Chile continuă să fie foarte fierbinte cazul Vidal. Mijlocașul lui Juventus are încă probleme serioase cu genunchiul drept, si nu s-a antrenat ieri, dar la doar câteva zile înainte de Cupa Mondială antrenorul Sampaoli pare să-l vrea în teren cu orice preț.

Ziarul de sport “El Grafico” a dedicat un articol pe aceasta tema, facand o comparație cu un precedent cel al lui Humberto Suazo adus de Bielsa, la Cupa Mondială din 2010, deși accidentat. Suazo a reușit apoi sa joace doar 45 de minute împotriva Elveției, iar apoi in optimile Cupei Mondiale împotriva Braziliei.

Ca si atunci, scrie “El Grafico”, Sampaolo insistă cu Vidal, care nu este inca total refacut.

Voi ce parere aveti? Care sunt riscurile la care este expus Arturo Vidal si de asemenea Juventus?

Related Post

About author

3 comments

 1. Flavius 10 iunie, 2014 at 12:04 Răspunde

  Inteleg antrenorul chilienilor care nu poate renunta la cel mai bun jucator al sau, dar daca se rupe din nou ce rezolva? Ar trebui cumva stabilit in regulamentul FIFA o clauza clara prin care daca o nationala forteaza nejustificat un fotbalist si acela se accidenteaza grav sa fie pasibila de plata fata de clubul in cauza. Inteleg ca la un meci de Cupa Mondiala toti dau 100% pt tara lor si o accidentare nu poare incrimina nationala respectiva, dar daca risti si fortezi jucatorul voit…te priveste!

  • mike 10 iunie, 2014 at 15:26 Răspunde

   Orice ar fi sa nu il forteze pentru ca desi Campionatul Mondial este mandria oricarui jucator de pe planeta Pamant, totusi asa cum bine ai spus jucatorii de fotbal sunt angati FULL TIME ai clubului pentru care joaca, in cazul nostru Juventus.
   Putin imi pasa de compensatii si alte chestii de genul asta, VIDAL este cu adevarat Jucatorul nostru numarul UNU! iar nu pot sa concep un an competitional fara ca el sa fie PROTAGONIST!

   Asa ca orice ar fi VIDAL trebuie sa fie el PRIMUL care sa stie cand sa zica STOP!

 2. Zzak 12 iunie, 2014 at 01:20 Răspunde

  Pe Sampaoli il doare undeva de Vidal, pe el il intereseaza sa obtina rezultate, pentru ca daca nu-l baga si Chile pleaca acasa inca din grupe, a zburat, iar apoi nu-l mai incalzeste cu nimic starea de sanatate a lui Vidal.
  De acord cu mike…baiatul trebuie sa zica primul Stop. E cariera lui in joc.

Post a new comment