Acesta este 4-3-3-ul lui Conte?

Antonio-Conte_2809319

Conform cunoscutului ziarist italian si specialist de mercato Gianluca Di Marzio , Juventus contureaza deja 4-3-3-ul din viitoarea stagiune. Pentru a realiza insa acest vis al lui Antonio Conte este necesar un pressing anevoios pe piata spaniola. Tintele din atac nu mai sunt demult un secret , Morata si Sanchez, jucatori ai granzilor iberici. Se pare ca echipa bianconera a obtinut deja acordul ambilor si urmeaza negocieri dure cu Real Madrid sau Barcelona. Juventus trebuie  sa reduca pretentiile ibericilor de la 25 milioane Sanchez, respectiv 30 milioane pentru Morata pana la 15 + bonus in ambele cazuri  , pretul agreat de Marotta. Se anunta inca o vara cu indelungate  tatonari si zvonuri. O stire noua insa arata interesul lui Juventus pentru Marcelo Vieira , fundasul stanga al Madridului. Acesta ar urma sa intregeasca un 4-3-3 dorit de Antonio Conte in urmatoarea structura:

Buffon

– Lichtsteiner- Bonucci-Chiellini-Marcelo

Vidal––Pirlo––Pogba

Morata—Tevez—Sanchez

Se pare ca Morata a anuntat echipa madrilena ca s-a inteles cu Juventus pentru un contract pe 5 ani de o valoare totala de 10.5 milioane Euro.

Morata

 

Pana la confirmari insa ramane de vazut ce se va intampla cu mercato-ul de iesire, unde Llorente poate fi sacrificat pe altarul plusvalentei si Vucinic este curtat de Valencia sau grupari de Premier League. Sa asteptam oficializarile intai si putem contura ulterior si echipa alaturi de care Conte va ataca noua stagiune din Serie A si Champions League, obiectivul mult dorit.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Acesta este 4-3-3-ul lui Conte?”