10 motive pentru a-l aplauda pe Matri

Matri-milan-Juventus-1-1

un articol de: Massimo Zampini; sursa: juventibus.com

1) Pentru a nu fi spus, în primul interviu în bianconero, ca ai tinut cu Juve de cand erai copil sau ca ai folosit întotdeauna Juve în jocurile PlayStation. Sunt Fericit să fiu aici, voi da tot ce am mai bun, stop. Asa procedeaza un profesionist.

2) Pentru acele goluri abia sosit în perioada întunecată a unui  Juve care nu facea pe Juve. Primele două, chiar la Cagliari, iar o săptămână după, impotriva lui inter venita dupa triumful în cupa Intercontinentala. De aceea, am fost mândri, desi am terminat pe 7 in clasament am fost capabil sa batem călăii formidabili ai lui Mazembe

3) Pentru că am fost la Torino în acea seara, intr-un viscol, împotriva lui Udinese, atunci când se părea că nu trebuia să se joace, atunci când au egalat Friuliani părea că drumul nostru încetineste în mod inevitabil, atunci când am fost gata să ne consolam gândindu-ne că „în regulă, haide, în principiu, venim dupa două  locuri șapte” Dar Matri. Trage. Si Visul continuă.

4) Pentru golul golurilor, egalul de pe San Siro cu AC Milan, după golul norocos al lui Nocerino și parada providențiala a lui Buffon contra lui Muntari chiar pe linie. Intră Matri si egaleaza. Și visul continuă.

5) Pentru celălalt gol impotriva lui AC Milan, de care nu-și amintește nimeni. Cu toate acestea,  a fost in acelasi meci cu cel al lui Muntari. Era regulamentar, si nu ofsaid. Totusi parca Matri, pe ecranul unui telefon mobil, arata mult mai bine decât Muntari.

6)Pentru acel gol contra lui Zeman, în mijlocul preerii, cu apărătorii Giallorossi încă în procesul de absorbție a legendarelor metode de pregatire . Și pentru celălalt impotriva lui Stramaccioni, pe San Siro. Două goluri pentru doi maeștri.

7) Pentru comportamentul tău, întotdeauna în stilul Juve. Niciodată exultanta excesiva, niciodată lipsit de respect față de un rival, niciodată proteste excesive, nici o polemică sau o scenă pentru numeroasele meciuri pe banca. Toate acestea, dacă este posibil, pentru noi conteaza mai mult decat golurile.

8) Pentru ca ai spus că te vei bucura împotriva noastră, dacă vei înscrie. Pentru ca te-ai bucurat împotriva Cagliari, ai făcut-o împotriva lui Milan (prima echipă), și dacă se va intampla este corect sa o faci si contra noastra. Poate nu ca Inzaghi, ca un posedat de demoni, ca și cum ai uita cine suntem. Dar „a la Matri” da, dacă se întâmplă asta, este normal sa o faci. Asa procedeaza un profesionist (a se vedea punctul 1)

9) Pentru cei 11 milioane de euro. Pentru ca, fără a aduce atingere primelor 8 puncte, vanzarea unui jucator de douăzeci și nouă de ani care nu era întotdeauna titular, 11 milioane de euro raman mereu 11 milioane de euro.

10) Pentru ca atunci ai venit atunci când adversarii erau fericiți, traiau fotbalul cu seninătate descoperita, convinși în cele din urmă că coșmarul centenar se terminase. Și atunci când ai plecat au revenit mai livorosi mai mult ca niciodată. Pentru că atunci când a-i venit câștigasem 29 titluri de campioană. După doi ani împreună, au devenit 31.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 gânduri despre “10 motive pentru a-l aplauda pe Matri”