Vesti bune pentru Conte: Revine si Quagliarella

Antonio Conte si Gianluigi Buffon au fost prezenti azi dimineata la Catedrala din Torino. Acolo astazi s-au comemorat 10 ani de la decesul lui Giovanni Agnelli. Imediat dupa slujba religioasa cei 2 s-au indreptat spre Vinovo, acolo unde Antonio Conte programase antrenemantul de azi al echipei sale.

In cadrul sesiunii de antrenament, antrenorul lui Juventus a comandat pentru elevii sai dupa exercitiile de incalzire, exercitii ce ajuta la posesia mingii cat si scheme tactice, acestea urmand a fi puse in practica de catre jucatori sai sambata in meciul impotriva Grifonului. Antonio Conte nu a lasat nimic la voia intamplari, consdierand acest meci foarte important, el pregatind partida in cel mai mic detaliu.

Daca ieri staff-ul medical a dat unde verde pentru Bonucci si Pirlo, astazi a venit randul lui Fabio Quagliarella sa primeasca ok-ul medicilor. Acesta acuzand mici dureri musculare saptamana trecuta. Conform SKY, principiul rotatiei atacantilor folosit de Antonio Conte va functiona si sambata. Fabio urmand probabil sa fie titular in atacul nostru datorita micilor probleme medicale al lui Sebastian Giovinco si faptului ca Alessandro Matri a tot fost folosit in ultima perioada.

Maine Antonio Conte a solicitat un antrenament in jurul orei 15:50, ora Romaniei. Antrenament inaintea curuia nu va mai avea loc obisnuita conferinta de presa de la Vinovo Media Center. Societatea noastra explicand ca in ultima perioada au fost mult prea multe intalniri cu jurnalistii. Probabil urmatoarea intalnire a lui Antotio Conte cu jurnalistii va avea loc inaintea meciului de la mijlocul saptamii viitoare cu Lazio!

Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *