Avancronica Napoli – Juventus

2

Ȋn zonă, gunoieritul e cea mai veche meserie şi datează din anul 74 când Vezuviul s-a supărat şi le-a făcut deranj ȋn urbe, Au mai urmat câteva episoade aşa ȋncât napoletanii au decis să-şi pună mătura pe stemă. De când muntele doarme’n cisme, băieţii ȋşi fac mâna cu propriile mizerii, ca să fie pregătiţi la o adică. .Până atunci, de frică să nu păţească cu “dungaţii” lui Conte ce-au păţit cu “violaţii” dar şi cu gândul la smardoiala pe care şi-au furat-o sub Alpi, discipolii lui Prigoană, se gândiră să facă puţin focul sub ceaunu’ cu lavă, ca să-i perpelească pe “micuţi” la foc mic, şi să le scoată fotbalul din cap. Auzind ce le trece prin meclă, Arturo le trimise vorbă ȋn groapa de gunoi unde ȋşi aveau ăia cantonamentul: “Băi aurolacilor, nu vă jucaţi cu focu’ că poate vă dăm cu furnalu; ăla-n cap şi iar o să căraţi ca proştii cenuşă cu roaba şi noroi cu punga.

Ultimul meci: https://www.youtube.com/watch?v=NbQD9ZxCSm

 

Autor : Bebe Nicolaescu

About author

2 comments

  1. Unwearied 1 aprilie, 2014 at 19:57 Răspunde

    Daca vrem ceva in UCL, trebuie sa cumparam calitate! E greu sa ataci cu Llorente si sa-l pui sa-ti faca si faza defensiva…Nu are viteza, e lent, am mai spus-o si o mai spun, Llorente nu e jucator de Juventus.
    Daca si la vara o sa continuam sa facem transferuri pe bani putini, eventual liberi de contract, o sa ne fie tot mai greu sa speram la UCL. Degeaba va suparati, asta e adevarul si nu o spun doar pentru ca ne-a batut Napoli, o spun pentru ca asta vad.

Post a new comment