Bilantul anului 2013

13

A trecut exact 1 an de cand m-am alaturat proiectului “Juventus Gruppo Romania” si sincer sa fiu, nu mi-am inchipuit vreodata ca vom ajunge atat de departe. Este probabil cel mai important proiect al vietii mele in contextul in care am ajutat la formarea marii familii de juventini in care ne aflam astazi. Paradoxal, internetul, prin site si retelele de socializare au fost factorul decisiv in aceasta ecuatie. Am reusit sa reunim si sa cunoastem oameni cu aceeasi pasiune, dar cel mai important este faptul ca fondat baza unei prietenii.

1

2013 a reprezentat un an de rascruce in ceea ce ne priveste, unde am reusit cu foarte multa munca sa stabilim primul fan club din Romania afiliat oficial lui Juventus. Initiativa a pornit inca din finele anului trecut, dupa prima “deplasare” la Torino. Drumul a fost lung si plin hopuri… chiar daca pe hartie lucrurile pareau simple.

Pe 30 martie se infiinteaza “Asociatia Juventus Gruppo Romania”, care in cele din urma avea sa se numeasca “Asociatia Juventus Club Gemina”. A fost nevoie de foarte multa disponibilitate si rabdare, au fost si momente mai grele, dar in cele din urma motivarea si determinarea ne-a dus unde ne aflam astazi.

2

A urmat o perioada lunga si dificila din prisma adunarii membrilor pentru DOC, s-au alaturat foarte multi oameni si s-au indepartat altii; a fost nevoie de foarte multa munca de convingere si timp.

Intre timp, am incercat sa aflam ce inseamna Juventus pentru fiecare, printr-un mic concurs, unde alegerea unui castigator a fost aproape imposibila datorita continutului emotional al fiecarui mesaj.

S-a organizat si a doua “deplasare” la Torino, la meciul cu  Genoa, moment in s-a afisat cu mandrie japoneza Juventus DOC Gemina pe stadion; iar la televizor se anunta prezenta fanilor din Romania la meci.

Ioan-Couti-1

In cele din urma, pe 18 noiembrie a venit rasplata mult asteptata: Vlad a primit mail de la Centrul de Coordonare DOC Juventus prin care era anuntat ca am fondat primul fan club romanesc afiliat oficial lui Juventus cu drepturi depline, iar in decembrie ne-am facut aparitia pe site-ul lor.

Personal ma mandresc cu ceea ce s-a obtinut in acest an, de oamenii pe care am avut onoarea sa-I cunosc fizic sau virtual, de faptul ca am mereu placerea sa citesc articole scrise cu suflet chiar si in momentele mai putin bune ale echipei. Mai mult decat atat, nimic nu se compara cu vizionarea meciurilor la bar in atmosfera autentic juventina, fara de care nu m-as putea lipsi.

Ne asteapta un an nou, in care vom duce proiectul mai departe de atat, mai multe deplasari la Torino si nu in ultimul rand sa ne facem prezenta simtita la toti juventinii din tara.

Cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca multumim tuturor celor care au depus eforturi serioase pentru ceea ce am reusit sa obtinem in acest an!

Fino alla Fine! Forza Juventus!

About author

13 comments

 1. minereu 28 decembrie, 2013 at 23:51 Răspunde

  Salut baieti! Oarecum offtopic…asi vrea sa-mi cumpar si eu un tricou cu Juve, dar aici in Iasi, in magazinele de profil sa zicem, n-am gasit nimic. Ma poate ajuta cineva sa deschid si eu perioada de mercato din ianuarie cu o achizitie de marca?

 2. Vlad Adrian 29 decembrie, 2013 at 14:03 Răspunde

  ma intrebam retoric :))) fiind aci din timpuri stravechi si participand la actiune cap-coada, stiind ce GREU ne-am urnit si cate probleme au fost ,ma tot mir cum dracu de am scos-o la capat. :)))) in fine ,a trecut si iata-ne cu sacii in caruta …restul nu mai conteaza !!!!

 3. Alex Traian Carstoiu 29 decembrie, 2013 at 16:12 Răspunde

  este foarte simplu:

  DOC-ul reprzinta o ascociatie independeta de fani ai unei echipe de fotbal in cazul acesta Juventus Fotbal Club Spa….ascociatie independenta dar recunoscta de catre Juventus ca afiliata la ea.

  Fiecare DOC trebuie sa aiba un minim de membrii cotizanti. In cazul nostru minim 80

  Cotizatia se stabilieste anual de catre Juventus Fotbal Club Spa si anul acesta a fost de 20 euro

  Beneficiile unui membru nu sunt cele mai rasarite. Juventus nu trimite carduri si alte chestii din partea clubului este treaba ascotiatiei sa se ocupe 🙂 dar membrii pot beneficia de reduceri la vizite in cadul muzeului, vestiarelor. Mai pot beneficia de oprirea unor numere de bilete asta daca se fac cereri in prealabil de catre cei nominalizati sa tina legatura stransa cu clubul. Biltele sunt doar pentru membrii DOC-ului si se ofera de catre club in functie de disponibilitate

  Cel mai important lucru este ca-ti pot “ajuta” clubul cu niste bani, asa cum fac mai toti suporterii de afara….

  Ca sa te inscrii: nu trebe decat atunci cand se vor face noi inscrieri in DOC, probabil la primavara, sa ai pregatita taxa de membru si o copie de pe buletin :)….

  acesta a fost primul an de cand suntem afiliati, a fost mai greu, atat pt noi ca sa ne organizam cum trebuie cat si ca comunicare eficienta, mai ales cu cei din tara…speram ca cat in urmatoarea sa mai evoluam un pic la nivelul organizarii….mereu e loc de mai bine

Post a new comment