Bilantul anului 2013

A trecut exact 1 an de cand m-am alaturat proiectului “Juventus Gruppo Romania” si sincer sa fiu, nu mi-am inchipuit vreodata ca vom ajunge atat de departe. Este probabil cel mai important proiect al vietii mele in contextul in care am ajutat la formarea marii familii de juventini in care ne aflam astazi. Paradoxal, internetul, prin site si retelele de socializare au fost factorul decisiv in aceasta ecuatie. Am reusit sa reunim si sa cunoastem oameni cu aceeasi pasiune, dar cel mai important este faptul ca fondat baza unei prietenii.

1

2013 a reprezentat un an de rascruce in ceea ce ne priveste, unde am reusit cu foarte multa munca sa stabilim primul fan club din Romania afiliat oficial lui Juventus. Initiativa a pornit inca din finele anului trecut, dupa prima “deplasare” la Torino. Drumul a fost lung si plin hopuri… chiar daca pe hartie lucrurile pareau simple.

Pe 30 martie se infiinteaza “Asociatia Juventus Gruppo Romania”, care in cele din urma avea sa se numeasca “Asociatia Juventus Club Gemina”. A fost nevoie de foarte multa disponibilitate si rabdare, au fost si momente mai grele, dar in cele din urma motivarea si determinarea ne-a dus unde ne aflam astazi.

2

A urmat o perioada lunga si dificila din prisma adunarii membrilor pentru DOC, s-au alaturat foarte multi oameni si s-au indepartat altii; a fost nevoie de foarte multa munca de convingere si timp.

Intre timp, am incercat sa aflam ce inseamna Juventus pentru fiecare, printr-un mic concurs, unde alegerea unui castigator a fost aproape imposibila datorita continutului emotional al fiecarui mesaj.

S-a organizat si a doua “deplasare” la Torino, la meciul cu  Genoa, moment in s-a afisat cu mandrie japoneza Juventus DOC Gemina pe stadion; iar la televizor se anunta prezenta fanilor din Romania la meci.

Ioan-Couti-1

In cele din urma, pe 18 noiembrie a venit rasplata mult asteptata: Vlad a primit mail de la Centrul de Coordonare DOC Juventus prin care era anuntat ca am fondat primul fan club romanesc afiliat oficial lui Juventus cu drepturi depline, iar in decembrie ne-am facut aparitia pe site-ul lor.

Personal ma mandresc cu ceea ce s-a obtinut in acest an, de oamenii pe care am avut onoarea sa-I cunosc fizic sau virtual, de faptul ca am mereu placerea sa citesc articole scrise cu suflet chiar si in momentele mai putin bune ale echipei. Mai mult decat atat, nimic nu se compara cu vizionarea meciurilor la bar in atmosfera autentic juventina, fara de care nu m-as putea lipsi.

Ne asteapta un an nou, in care vom duce proiectul mai departe de atat, mai multe deplasari la Torino si nu in ultimul rand sa ne facem prezenta simtita la toti juventinii din tara.

Cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca multumim tuturor celor care au depus eforturi serioase pentru ceea ce am reusit sa obtinem in acest an!

Fino alla Fine! Forza Juventus!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 gânduri despre “Bilantul anului 2013”