JUVENTUS, VINCI PER NOI!

JUVENTUS-Galatasary-Preview
E deja tarziu poate, dar totusi scriu aceste randuri.

Am emotii, am emotii nu pentru ca adversarul nostru se numeste Gal(e)ata, pe care de altfel sper din toti porii sa o umplem cu cat mai multe goluri in aceasta seara, emotia vine din faptul ca imi doresc ca Juventus sa redevina o Certitudine Europeana.

Meciul acesta trebuie castigat din mai multe considerente, dar Primul si CEL MAI IMPORTANT este cel evident, pentru cele 3 puncte puse in joc si pentru ca Gal(e)ata este singura echipa (in afara noastra si a irealului) care poate emite pretentii la calificare.

Jocul va fi al naibii de greu pentru ca venim dupa mai multe prestatii „cosi-cosi”, meciuri in care nu am convins mai deloc prin jocul exprimat si mai ales ne-am pus toata Mass-Media din Italia (care abia astepta ca Rubentus sa se intoarca) in cap (care nu s-a mai scandalizat la cele 60 de penaltyuri oferite cadou euro-Bilanului)

Imi doresc un meci in care sa demonstram ca nu intamplator avem 8 jucatori de o MARE Valoare si care incarcati cu atitudinea corecta si distribuiti in teren intr-un mod Inteligent, putem sa invinge orice echipa indiferent de numele ei.
Daca e sa ne uitam la cele doua echipe care se vor infrunta in aceasta seara balanta valorii inclina cert inspre Juventus, nu incape indoiala.

Exista in opininia mea doua abordari posibile a acestui meci:

1. FOCU’ LA Ei: Sa incepem tare (vezi Arsenal aseara) si in primele 20 de minute sa rezolvam partida.

2. ECHILIBRU: Sa jucam in nota obisnuita neriscand mai nimic si astepand ca Galeata sa comita greseala sau greselile.

Cred ca Antonio va merge pe varianta 2, asta pentru ca Galatasaray nu exceleaza la capitolul mijlocasi de creatie (vezi Melo) si aici ar putea fi secretul partidei. Este doar o chestiune de timp pana cand Felipao va face o nefacuta (multumiri anticipate Juventinule)
De asemenea pana mai ieri (cu Terim) echipa era destul de vulnerabila pe contre pentru ca cei doi fundasi laterali(fosti mijlocasi de banda) mereu se orientau catre careul advers lasand mai mereu zone mari de camp neacoperite si predispuse riscurilor.

La ce (cine) trebuie sa fim atenti?
Cred ca aici avem un singur raspuns, DIDIER DROGBA, odata anihilat acest pericol printr-un marcaj in anticipatie asa cum ii place(a) lui Conte, nu cred ca Ivorianul va avea foarte multe sanse, din nefericire putinele sanse pe care le are nu prea stie sa le RATEZE.
P.S. venirea lui Mancini ii va incarca pe jucatorii straini din lotul echipei (si nu sunt putini) asa ca atentie la dorinta lor de a se redresa si a demonstra ca acel 1-6 cu Ireal este unul mincinos(pentru cei care au vazut meciul)

Concluzie:
Nu avem voie sa nu castigam acest meci, si avem toate cartile in favoarea noastra sa obtinem VICTORIA!

FORZA JUVENTUS!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 gânduri despre “JUVENTUS, VINCI PER NOI!”