Cadem, ne ridicam, ne stergem de praf si o luam de la capat mai puternici

Imediat dupa terminarea primei manse din sferturile de finala a UEFA CHAMPIONS LEAGUE, Juventus s-a intors in Italia. Lotul si stafful bianconero au aterizat la Torino la doua ore si jumatate dupa miezul noptii.

In cursul zilei de azi, elevii lui Antonio Conte nu au avut parte de o zi de odihna dupa efortul de ieri. Antrenorul campioanei Italiei chemandu-i la Vinovo pentru o sedinta de antrenament. Cei care au evoluat din primul minut in partida de ieri au efectuat un antrenament de refacere, timp in care ceilalti componenti, un antrenament normal. Sedinta de pregatire a fost incheiata cu un amical impotriva divizionarei D, Asti.

Antonio Conte pregateste minutios meciul cu Pescara avand in vedere ca la jumatatea saptamanii viitoare vom reintalni Bayern Munchen in paritda retur. Retur in care Antonio Conte doreste sa dea o noua fata echipei sale.

Pentru partida cu Pescara avem jucatori suspendati in defensiva, Brazagli si Chiellini, ei urmand sa fie probabil inlocuiti de Luca Marrone si Federico Peluso. O noua veste buna in departamentul defensiv este cea a lui Martin Caceres. Uruguayanul din lotul lui Antonio Conte si-a revenit dupa accidentul in care a fost victima si se va pune la dispozita totala a antrenroului sau, urmand sa dea si el o mana de ajutor in viitorul apropiat atunci cand vor trebui odihniti jucatori sau vor exista suspendari. La mijloculul terenului Vidal si Lichtsteiner sunt suspendati pentru meciul de miercuri seara ceea ce ii face posibil titulari sambata cu Pescara. La fel este posibila schimbarea liniei de atac, Mirko Vucinic si Sebastian Giovinco urmand sa ii inlocuiasca sambata pe atacantii folositi marti seara, Alessandro Matri si Fabio Quagliarella.

Meciul amical impotriva celor de la Asti s-a terminat cu scorul de 9-1 pentru formatia noastra. In acest amical atacantii din lotul bianconero si-au facut datoria cu prisosinta, inscrind fiecare cate o dubla (Giovinco, Vucinic, Anelka). In acest meci a deubtat si tanarul Cevallos care la randul sau a marcat doua goluri pentru echipa bianconera. Chiar daca nu este la zi cu antrenamentele in acest meci a jucat si Martin Caceres, Martin evoluand cu o casca de protectie pe cap.

Maine urmeaza din nou un antrenament pentru formatia pregatita de Antonio Conte. Sedinta va avea loc dupa-amiza iar in cadrul ei vor efecuta acelasi timp de antrenament toti componentii lotului, exceptandu-i pe cei cu accidentari mai vechi.

Fino alla fine! Non molllare mai!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *