Operatiunea Bayern

O zi de pauza au avut fotbalistii lui Juventus dupa victoria de sambata impotriva Pescarei. Azi dimineata ei s-au reunit la Vinovo, acolo unde alaturi de Antonio Conte si stafful sau au inceput pregatirile pentru partida retur din UEFA CHAMPIONS LEAGUE in fata celor de la Bayern Munchen. La sedinta de pregatire a luat parte si Pavel Nedved. Fostul coechipier al actualului antrenor fiind prezent pentru a imbarbata si sustine jucatorii din lotul bianconero. Alaturi de omul din consiliul de administratie al campioanei Italiei a venit si Zisis Vryzas, presedinetele clubului elen de fotbal Paok Salonic. Acesta s-a aflat intr-o vizita de lucru la Torino, venind special pentru a studia proiectul Juventus. De la baza de antrenament pana la metodele de pregatire, aceste solutii dorind sa le impuna si el la clubul sau.

Antrenorul campioanei Italiei a lucrat tactic astazi cu elevii sai, sedinta de pregatire fiind in spatele usilor inchise si ferita de ochii jurnalistilor curiosi. Antonio Conte ramane fidel sistemului si filozofiei sale de joc. In ciuda multor persoane din lumea fotbalului care cred ca Juventus s-ar descurca mai bine intr-un 4-3-3, in cadrul sedintei de pregatire Antonio Conte a schitat tot sistemul pe care-l foloseste la Juventus din returul sezonului trecut. Un 3-5-2 preconizat totusi cu mici ajustari tactice, ajustari care au ca obiectiv pe langa impunerea jocului nostru si oprirea extremelor celor de la Bayern.

La sedinta de pregatire a lipsit Nicolas Anelka, francezul ratand cu siguranta partida de miercuri fiind accidentat. In acesta situatie Antonio Conte se poate baza doar pe trei atacanti din totalul de cinci: Mirko Vucinic, Fabio Quagliaerella si Alessandro Matri.

Juventus va mai sustine maine un singur antrenament la ora 15:00(ora Italiei) iar apoi incepand cu ora 18:00 alaturi de Antonio Conte se va afla Giorgio Chiellini care impreuna cu antrenorul campioanei vor raspunde intrebarilor jurnalistilor aflati la Media Center din Vinovo

Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 gânduri despre “Operatiunea Bayern”