Declaratiile jucatorilor dupa Juventus – Udinese 4-0

pogbaLa finalul meciului castigat pe teren propriu cu scorul de 4-0 in fata lui Udinese, Martin Caceres, Mirko Vucinic si Emanuele Giaccherini au fost jucatorii lui Juventus care s-au prezentat la microfonul canalului oficial al clubului bianconero pentru a comenta primul succes din 2013 in campionat:

Martin Caceres: „Da, dupa rezultatul de egalitate contra Parmei astazi ne doream sa facem un meci mare, impotriva unei echipe in forma. In final am castigat, ceea ce este lucrul cel mai important pentru noi. Saptamana trecuta am avut o partida dificila in deplasare cu Parma si astazi stiam ca ne astepta o noua confruntare periculoasa, in fata unei echipe a lui Udinese care venea dupa un meci foarte bun. Important este ca noi ne-am facut partida noastra, ne-am impus jocul, ceea ce ne doream. Mister, in primul rand, ne cere sa nu primim gol, ceea ce este fundamental, apoi sa jucam la fel cum o facem mereu. In acest moment ne lipseste un jucator imens precum Chiellini, dar important este ca fiecare sa dea maximul in toate meciurile.”

Mirko Vucinic: „Cu siguranta era nevoie de o astfel de victorie, categorica, desi conteaza mai mult cele trei puncte indiferent de cat de neta esta victoria. Ne ajuta inclusiv pentru moral, pe care nu l-am pierdut. In ceea ce ma priveste ma simt mai bine, zi dupa zi. Au fost primele mele 90 de minute dupa o luna, vom vedea maine daca vor mai fi sau nu probleme. Marti ne asteapta un meci cu siguranta special, dar pentru mine nu este un derby personal.”

Emanuele Giaccherini: „In aceasta seara a fost o partida fundamentala pentru noi, deoarece veneam dupa un punct in doua partide, asadar trebuia sa ne reluam parcursul in campionat. Nu trebuia sa demonstram nimic, insa aveam multi jucatori indisponibili, prin urmare era o partida foarte periculoasa. Eu cred ca punctul forte al acestei echipe este grupul: jucatorii care evolueaza mai putin, cand sunt chemati in cauza de mister, dau intotdeauna raspunsuri pozitive. S-a vazut in aceasta seara, la fel cum s-a vazut si in Cupa Italiei contra lui Milan. Alcatuim un grup solid si aceasta este forta noastra.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *