Dupa doua zile de pauza, inapoi la Vinovo

Dupa partida disputata sambata seara la Bologna, antrenorul campioanei a acordat elevilor sai doua zile de repaus, astazi programand primul antrenament inaintea meciului cu Inter. Antonio Conte se loveste de o puternica criza de personal le fel cum se intampla cu toate marile echipe europene in acest moment. Majoritatea jucatorilor din lot fiind prezenti la actiunile echipelor nationale. In afara jucatorilor convocati, Antonio Conte se lipseste si de aportul jucatorilor accidentati. Astfel la Vinovo, Conte va conduce un antrenament format din noua oameni, sapte jucatori de camp plus doi portari: Storari, Rubinho, De Ceglie, Peluso, Vidal, Padoin, Matri, Anelka si Quagliarella. In aceasta situatie antrenorul biaconero va selecta jucatori de la sectorul de tineret pana la intoarcerea jucatorilor convocati la loturile nationale.

Buletin medical:

Giorgio Chiellini – fundasul bianconero s-a inotrs de la actiunea echipei natioanale, durerile sale la ambele glezne oprindu-l sa ia parte de la meciurile impotriva Braziliei si Maltei. Giorgio va fi lasat pe mana stafului medical de la Torino, acestia dorind sa-l puna pe picioare pentru meciurile cu Inter si Bayern, prioritar fiind meciul de la Munchen.

Martin Caceres – astazi fundasul uruguayan a fost externat de la clinica Fornaca, acolo unde a fost sub stricta observatie medicala in urma accidentului in care a fost implicat. Cu treizeci de copci aplicate, insa fara fracturii sau alte leziuni, Martin este nevoit sa ia o pauza de 15-20 de zile.

 Simone Pepe – indisponibil pana la sfarsitul sezonului

 Nicklas Bendtner – indisponibil pana la sfarsitul sezonului

Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 gânduri despre “Dupa doua zile de pauza, inapoi la Vinovo”